Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij


Gast

/ #2695

2016-11-06 11:40

Omdat een traditie die sinds mensenheugenis bestaat wordt gebroken door 1 vrouw. ZWARTE Piet is zwart en moet dat ook blijven. ik heb nog nooit gekleurd roet gezien! Mevr. Sylvana Simons is een gefrustreerde vrouw die meer dan waarschijnlijk gepest is geweest vanwege haar huidskleur. Ze beseft niet wat ze aanricht vooral bij de kinderen. Als je het verhaal van Sinterklaas kent weet je meteen dat het verre van rassistisch is! Verklaar maar eens aan een kind van 5 die al enkele jaren in Sinterklaas en ZWARTE Piet geloofd hoe het kan dat ze opeens wit zien en of kleuren hebben. Mensen die al jaren ZWARTE piet zijn, net als ik..
Kunnen geen pieten meer zijn. Meestal zijn het mensen die te maken hebben met kinderen en dus ook erg bekend zijn bij kinderen. Ik ben voetbalcoach en kan als ik niet meer ZWARTE piet mag zijn, kan ik geen piet meer zijn.
Er is niets zo mooi als aankomen met de boot en al die kinderen zien met stralende oogjes van opwinding en hartstikke veel plezier hebben. 2j geleden moesten we zelfs politiebegeleiding hebben vanwege geweldpleging van mensen met zwarte huidskleur. Dat terwijl er kinderen zijn. Mevrouw Sylvana Simons, ik hoop dat u er mee kan leven, dat u het mooiste en oudste kinderfeest volledig verpest heeft. Let maar eens op als je de kindjes zitdiepte staan te wachten... zodra de boot aankomt en de pieten komen aan wal, zij het niet meer zulke blije kinderen, maar veel kinderen met een vertwijfeld gezicht die maar niet begrijpen waar de kleur vandaan komt. Besef wel dat mensen die nooit problemen hadden met welke nationaliteit dan ook, nu wel eens racistisch kunnen worden. In Nederland komen wonen is aanpassen! Wij passen ons aan . Draai het eens om! Wij in jillie land moeyen ons ook aanpassen, zelfs op vakantie. IIk ben het beu het hele jaar door aan te horen dat ZWARTE piet moet verdwijnen..  ja.... ik ben absoluut geen rassist, maar wat je zaait zullen je oogsten. Mijn woede krijg je er in ieder geval bij, want je pakt mij het mooiste af wat er is! De glimlach en stralende oogjes van de kinderen!! Zo de jarenlange frustratie effe van me afgeschreven. Hoop dat er nu eindelijk eens naar de Nederlanders wordt geluisterd! Of hebben we hier helemaal niets meer in de pap te brokken!!!!! IK BEN VOOR ZWARTE PIET