Stem tegen drastische bezuinigingen bibliotheek Onstwedde


Gast

/ #21

2011-11-03 03:47

Waar is de Gemeente Stadskanaal nu mee bezig.
Verbouwingen en aanpassingen in Stadskanaal zelf.(laatste voorbeeld Hoofdstraat,waar van alles fout gaat en dus hersteld dient te worden)Dit kost bakken met geld en had met vooronderzoek voorkomen kunnen worden.
Dit gaat al jarenlang zo en kent voorlopig geen einde.

Het buitengebied(de dorpen)zijn hier het slachtoffer van.
Door bovenstaande verspilling,dient er in het buitengebied bezuinigd te worden.
Beetje kromme redenering lijkt mij,want de inwoners van Stadskanaal zitten immers al (kwa afstand) bovenop alle voorzieningen.
Gezien de aanstaande sluiting van de bibliotheek Onstwedde,zouden de inwoners van de omliggende dorpen,dus maar naar Stadskanaal moeten komen,om daar hun boeken etc. te gaan halen.
Ik citeer bewust sluiting,omdat,ik(en de grootste populatie bewoners,die hierdoor getroffen worden)geen jeugdboeken en seniorenboeken met grote letters lezen.
Waarom,wordt hier de grootste doelgroep aan de kant gezet?
Omdat wij wel met auto's naar Stadskanaal kunnen rijden?
Wat kost dat?Wie betaald dat?
Volgens mij kunnen we net zo goed de hele middenstand in de dorpen opdoeken,zodat we gelijk alles in Stadskanaal kunnen doen.boodschappen/bibliotheek/tanken/naar de bank etc.etc.
Ga zo door Stadskanaal,maak van de buitengebieden maar spookdorpen en hou alle voorzieningen,maar aan het knoal.
Ook mis is ik een duidelijke stellingname van de partijen,waar(ook wij in de buitengebieden) op stemmen en die ons lijken te vergeten.
Ach,ja dit zal wel weer een kreet van een om water roepende in de woestijn zijn,want alles,zal al wel weer op voorhand(binnenskamers en al netwerkend,ook door de door ons gekozen gemeenteraadsleden)besloten zijn.

Ik wens u veel sterkte toe,met dit belachelijke voorstel.

Peter Bouwsema.