parkeren in je eigen wijk


Gast

/ #2

2011-10-26 20:19

Ook ik ben de problematiek van onze straat Spuugzat. Elke avond is het raak en ik ben soms gewoon mijn terugreis aan het relateren aan het tijdstip dat er wellicht nog een vrije parkeerplaats zou kunnen zijn.

Ik heb een enquete van de gemeente ingevuld, echter hier is blijkbaar niets mee gedaan. De automobilisten uit het aangrenzende Schiedam parkeren massaal hun auto in onze straten, dit omdat het aldaar een betaalde situatie heerst. Ik vind het werkelijk waar van de zotte dat de gemeente zo met ons burgers omgaat. Ik las net een artikel waarin de wethouder aangeeft dat een beslissing op zijn vroegst eind 2012 zal worden genomen. Het is werkelijk waar een schande.

Ondertussen als je auto op een stukje stoep staat gepaarkeerd, echter niet belemmerend voor het overige verkeer, dan weten zij de politie het volmacht te geven er een dikke bon op te plakken. Ik vind en dit ordinaire diefstal en zou sowieso nooit gesanctioneerd mogen worden. Als beide gemeentes het dusdanig DOM aanpakken door enerzijds betaald parkeren te introduceren in Schiedam en anderzijds de overgang naar buurten in Rotterdam, naaste gelegen, te vrijwaren, dan zorg je voor ontoereikend aantal parkeerplaatsen en zo wordt het probleem bij ons Rotterdamse burger gelegd. Volgens mij is het zo dat communicatie tussen beide gemeentes op zeer laag niveau heeft plaatsgehad. Wellicht is er helemaal niet gecommuniceerd. Dit kan niet de bedoeling zijn en ook ik verwacht een versnelde oplossing!



mvg,



A. Kreijfelt