Behoud Natuur Paddepoel / Selwerd "Stop Kap bomen "


Gast

/ #70 Re: Belachelijk

2016-04-13 22:02

#37: - Belachelijk 

Ten eerste: Wat men veel te weinig doet in de politiek is het scheiden van feiten en meningen.
Dat de mening uitgedrukt in deze petitie is onderbouwd door dubieuze feiten, en in dubieuze, slecht leesbare taal geschreven is, doet niets af aan de mening, maar zeker wel aan de petitie.

Ik steun daarom deze petitie niet.

Maar er is geen reden om iedereen die de bijbehorende mening aanhangt over één kam te scheren en zelfs te beledigen door te suggereren dat ze alleen tegen de verbreding zijn om studenten te pesten. Dat soort argumenten komt laf en dom over; wat kun je hier tegenin brengen?
Toch probeer ik het maar: Ik ben een student. Ik heb heel, heel vaak (toch minstens 1000 keer) op de Zernikeroute gefietst, zowel met de route mee als er tegenin. Ik ben tegen de verbreding van het fietspad - of in ieder geval tegen een verbreding die bomenkap noodzakelijk maakt. Ik acht dit niet nodig omdat ik vrijwel nooit een botsing heb gezien, laat staan gehad, en omdat ik vind dat studenten zich veel netter kunnen gedragen op deze route, waardoor 90% van de botsingen die er plaatsvinden waarschijnlijk ook nog eens vermeden kan worden. Laat ze daar maar eens een artikel in de UK over schrijven.

Overigens heb ik nooit in de file gestaan op de Zernikeroute.