ID KAART MOET GRATIS BLIJVEN ZOALS IS AFGESPROKEN


Gast

/ #198

2011-09-29 11:13

Ik heb het al op meerdere forums aangegeven dat ik het SCHANDALIG vind.
Kennelijk is het zo dat die GRAAIERS in Den Haag, wat zich de regering noemt, BOVEN de wet staan.
Met alle bezuinigingen die zijn aangekondigd en waar de gewone man/vrouw weer flink de dupe van gaat worden zou de regering eens goed naar de eigen plannen moeten kijken.

ZORG: men werd verplicht zich bij een dure zorgverzekeraar aan te melden en nu wil de regering dat die verzekering nog duurder wordt.
Toen der tijd werd men GEDWONGEN om dit moeten doen daar men anders een boete van €500,- zou krijgen.

Leers wil bepaalde asielzoekerscentra sluiten uit "financieel" oogpunt maar elders wel weer nieuwe centra's BOUWEN.
Donner heeft, als door een wesp gestoken, meteen een wetswijziging aangekondigd om de uitspraak van de HOGE RAAD, het hoogste RECHTsorgaan van VERnederland, naast zich neer te kunnen leggen.

Donner, waarom niet gewoon alle rechtbanken e.d. sluiten, levert weer een aanzienlijke besparing op, en de regering gewoon een wetje laten opstellen waarin meteen duidelijk wordt wat de straf moet zijn wanneer je voor iets wordt of bent aangehouden, schuldig of niet, scheelt een hoop tijd en geld.

En als laatste: de regering zal wel een hoop STARTkapitaal ontvangen omdat zij een KINDERDAGVERBLIJF runt, want hoe kun je dit gedrag anders noemen dan kinderachtig omdat de IDkaart gratis zou moeten zijn maar Donner als een verwend nest zijn zin niet krijgt en hier zijn vriendjes voor mee laat schreeuwen en krijsen.
SCHANDE!!!!!!

was getekend
R. harT