Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

inwoners binnenstad

/ #1462 vergeet de vvd niet. Die zijn al Re:

2016-02-02 08:09

#1461: Omwonende -  

Vergeet de vvd niet. Die trekken al jaren aan de touwtjes en grote vriend Dijkhof moet nu mooie sier maken. Regeren is vooruitzien !

Ik stel voor een groot AZC voor 10 jaar in de Klokkenberg, met voornamelijk alleenstaande Afrikaanse mannen. Ethiopiers, AFghanen, Ghanezen, Pakistanen, ... ik discrimineer niet. Allemaal lief en goed voor de werkgelegenheid.

Er is immers heel niks aan de hand. De Stem verklaart dat er niet of nauwelijks overlast is. Nou prima toch. Allemaal alleenstaande kerels die het Ginneken en Zandberg afromen. Leuk een kleurrijke braderie. Gezellige mix voor op de hockeyfeesten en vooral leuk voor de jeugd die langs de bossen naar de hockeyvelden moet fietsen. Die mannen zijn altijd in voor een goed gesprek.

En wat zullen de dames in het Ginneken een plezier beleven tijdens carnaval. komt helemaaaaal goed !

 

Maar idd AFSPRAAK IS AFSPRAAK, dus wat ze ook bekokstoven, de KOEPEL GAAT DICHT ! Maak er maar een mooie gevangenis van, die hebben we harder nodig dan een opvang voor gelukszoekers en het bespaart ons ruim 35.000 aan belastinggeld per gelukszoeker per jaar. Dat is pas goed voor de rijksbegroting.