Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Omwonende

/ #1461

2016-02-01 18:39

#1455 joh V Lunteren alias v Blunderen, of die enge SP pastoor zijn ook weer wakker. De linkse kerk is haar grond aan het verliezen en dan krijg je deze angstplasjes. Heren, ik weet dat u dit beide leest. Let op, ik leg het u gewoon nog een keer uit: Ik ben gehecht aan onze cultuur, ontstaan na 500 jaar knokken tegen het Christemdom, waardoor wetenschap tot volle bloei kon komen, met alle verbeteringen voor de mensheid tot gevolg. Evenals een verlichting, vrijheid van meningsuiting, gelijkheid man en vrouw, een cultuur om trots op te zijn. Wat is er gebeurd met progressief links, dat ze een onvedraagzame sekte (Moslims zijn géén ras, het is een vrijwillige keuze, net zoals neo-nazisme dat is ) als de Islam tot in den treure is gaan verdedigen (vrouwen hoeven geen hand te krijgen, al zijn ze minister, anti-Israel demonstraties -hoi SP en PVDA- trekken meer links volk de straat op dan moslims die andere moslims (Syrie) / Christenen (Yezidi's) vrouwen (Boko Haram) op gruwelijke vermoorden/ verminken, ontvoeren, verkrachten. De Christelijke kerk en Jan Maat zijn afgemaakt, maar is er een VARA cabaretier die een grapje over de Islam durft te maken? Wanneer is links met deze enge ciultuurrelativering begonnen, is die razzia op de gewone burger begonnen door ze voor het minste of geringste voor racist uit te maken? Zijn hele bevolkingsgroepen van volwassen mensen weggezet en gevoed als als zielig, onmondig onmachtig (allochtonen tot in de xde generatie) Zielig zielig zielig is het nieuwe zalig zalig zalig geworden. En velen zijn daarin gaan geloven, met hun aparte zwemuurtjes voor mannen en vrouwen, subsidie overkill, begelidingsklasjes, jongerenwerk, allochtonen quota etc etc. 

 

En toen werd de gewone, werkende burger, met zijn MBO diploma, hypotheek onder water en geen tijd dan wel affiniteit met gesubsidieerde banen in de cultuursector (hoi NPO) en de politiek (hoi van Lunteren) het zat............. Keulen, Stockholm, Helsinki, Rotham, 2 miljard per jaar, liegend COA, ongekozen burgemeesters die stouwen en douwen en liegen en draaien, 8000 incidenten, na meerdere wob verzoeken, topje van de ijsberg, zeurende dreinende drammende eisers, die zeiken over het eten, de geur van hout, te weinig geld.............

het strontzat..............

het meer dan zat............

 

Welkom tot the twilight zone!

Wij blijven jullie beslissingen volgen, en zullen opkomen voor onze rechten! Inspraak bleek een farce, de omwonenden Eindhoven Orangerie zijn besodemieterd, wij gaan dit NIET accepteren. Punt.