Marc Dullaert moet blijven als Kinderombudsman


Gast

/ #166

2016-01-28 15:24

Als iemand de belangen van kinderen heel hoog in het vaandel heeft en die zich engageert voor alle kinderen in de verdrukking en de verantwoordelijken daarop aanspreekt dan is dat de heer MARC DULLAERT. Zijn kritische uitlatingen over echte wantoestanden mogen blijkbaar niet benoemd worden omdat het de verantwoordelijke personen in de kwesties onwelgevallig is. Hoe is het mogelijk in een zgn. rechtstaat als de onze? Wij die altijd wijzen naar misstanden elders.....? De heer Marc Dullaert moet in zijn functie als kinderombudsman gehandhaafd blijven in het grote belang van alle kinderen!
Kinderen hebben recht op bescherming en kinderen hebben perspectief nodig op een goede toekomst, zij hebben niet om hun leven gevraagd, het zijn de volwassenen die hun verantwoordelijkheid moeten nemen door kinderen veiligheid en geborgenheid te bieden waarin ze kunnen gedijen, meneer van Zutphen!
Met een team van alleen maar 'ja-knikkers' wordt de inhoud van de hoofdtaak te vaak uit het oog verloren.
Treedt u alstublieft met elkaar in dialoog en u zult merken dat de heer Dullaert, met-een-groot-hart-voor-kinderen, uw vertrouwen waard is. U zult er door 'groeien', zeker en vast!
Met vriendelijke groet,
Anneke Frölich
Assen