Steun Jitse Akse

Angel

/ #12458 Snap het dan!

2016-01-23 11:36

Sorry hoor als je het niet meer snapt....van Jihadisten weet onze media al te melden dat als ze terugkeren van het front deze dat doen vanwege heimwee, afschrikking, de armoede..of nog mooier vanwege gezondheidsproblemen. Amper enkele jaren geleden nog driftig jagen op of procederen tegen hoogbejaarde, zieke ex foute 2de wereldoorlog gangers kampbewakers (zeker weten ook fout)..laten we deze jongeren weer toe in ons land...mogen ze zelfs via de sociale media hun verhaal doen om toch anderen weer te bewegen om te gaan..

let op....men weet dus de beweegredenen te melden waarom ze terug komen..men doet dus onderzoek naar die gasten...net zoiets alsof je wc overloopt met ontlasting..je kijkt wat voor drollen het zijn..doet er nix aan maar onderzoekt..wellicht dat hier weer vriendjes veel geld aan kunnen verdienen...ipv dat je gewoon de riool aanpakt.

Gewoon een rekensom, 1 Akse....of ongeveer 35 Jihadisten oppakken...Real Dutch..Go Dutch..Akse is de pineut..stel dat 1 zown Rambo hier los loopt en 35 potentionele slachtoffers in vizier krijgt....nee is over nagedacht..

vragen ze notabene ook nog of ze vervolgd kunnen worden hier in Nederland..

Snap er zelf geen fock van waarom ISIS niet uitgeroepen werd als Terroristische organisatie...dan zijn aanhangers toch direct strafbaar? wellicht dat advocaten zelfs daar wel weer raad mee weten.

Het gaat nog fijn worden...IS aan de onderkant van Europa en sterke opkomst Fascisten in de voormalige oostbloklanden..

en Akse...ik kan je nu wel voorspellen dat hij opgepakt en gestraft gaat worden omdat hij als voormalige medewerker bij de nederlandse strijdkrachten gevochten heeft voor een andere strijdmacht.

 

Snap het dan..als een nederlandse jihadist in een dorp meewerkt aan een executie dat hij dit alleen maar deed vanwege de druk door zijn collega-killers die hem toejuigden tijdens de daad....wellicht dat hier begrip voor is en er een potje komt voor getraumariseerde ex jihadisten..

 

Geloof me ...eens een jihadist altijd een jihadist