Steun Jitse Akse


Gast

/ #11337

2016-01-19 09:34

Dit is zeer tekenend voor de incompetentie van het OM. Het geeft heel duidelijk weer dat onze rechtstaat zeer verzwakt is.
De staat komt al lang niet meer op voor haar burgers en burgers in het buitenland die massaal verkracht, verhandeld, verminkt, mishandeld, gefolterd, gedood worden door een idiote geloofs stroming.
Deze maniakale stupide lafaards van is dienen uitgeroeid te worden. Wat doet Nederland: we onthalen de teruggekeerde syriegangers met alle egards, zij zijn uiteraard ook slachtoffers! Deze idioten plegen landverraad en dienen overeenkomstig te worden behandeld en berecht! Geen genade! Je kan niet hard genoeg optreden tegen deze lui.
Zij lachen in hun vuistje: haha we worden beschermd door Turkije, we worden gefinancierd door Saoedi Arabië, we krijgen de volle medewerking van Europa voor duizenden rekruten, Europa durft geen grondtroepen te sturen, die Europeanen zijn twijfelaars geworden, zij zijn zwak en keuren door hun uitblijvend optreden onze ideologie goed. Als er mensen zijn uit Europa die de wapens tegens ons durven op te nemen dan worden ze als terroristen opgepakt door arrestatie teams haha op deze wijze zal ons kalifaat nog lang voort bestaan.
Maar gelukkig: Jezus Christus koninkrijk komt met macht en kracht! Jezus is rechtvaardig en zal oordelen!