Arthur moet weg uit Utopia


Gast

/ #2690

2016-01-10 01:40

Grappig, goed om te zien dat jullie allemaal specialisten zijn op het gebied van "hoe hoort een hond te leven". Deze hond kan dan vaak gebruikt worden als politiehond of speurhond, dat wil niet zeggen dat dit soort honden geen andere taak kan hebben. Tevens is het geen garantie dat dit soort honden,  buiten Utopia ook de garantie krijgen om ook met andere honden te socialiseren, dit ligt aan de eigenaar/opvoeder.

Ik denk persoonlijk dat een hond als deze het prima kan doen in Utopia, er zjjn voldoende mensen en die zullen er ook blijven. 

De meesten van jullie zijn hier natuurlijk op tegen en dat mag, maar vergeet niet dat het een mening is en een mening is niet altijd correct. Als een hond goed opgevoed wordt en gezienswijze toch voldoende contact dan is er geen enkel probleem. Alsof jullie dagelijks de hond naar buiten laten gaan om te laten snuffelen met andere honden, en zelfs als dat zo is dan zal er maar een select groepje honden zijn in die buurt. Dat betekent dat de hond naast die honden verder ook niet meer kan socialiseren... het is maar hoe je het bekijkt.