Arthur moet weg uit Utopia


Gast

/ #606

2016-01-09 18:50

Utopia is absoluut geen plek waar een jonge hond, notabene zelfs een pup, kan opgroeien tot een goedgedraagde evenwichtige volwassen hond. Een pup moet kennis maken met de wereld, met andere honden, kinderen, fietsers, auto's, bussen, druktes en noem het maar op. Hij moet worden gesocialiseerd en zeker een ras als een mechelse herder heeft een baas nodig die weet waar hij mee bezig is, het is een werkhond en moet dan ook een taak hebben om uit te voeren. Nou, uit het filmpje waar die arme pup een rotschop wordt verkocht mag duidelijk zijn dat de mensen daar niet weten hoe zij een pup moeten opvoeden. Hebben ze zich daar uberhaupt wel in verdiept?  

 

Ohja en Ivan... Een pup weet niet van nature wat "los" betekend... Aan jou de verantwoording om dat eerst aan hem te leren.

En nee, het steeds harder en bozer schreeuwen, dat werkt niet, hij snapt je niet, je maakt die arme pup alleen maar onzekerder.

En nee, de pup schoppen of anderzijds pijn doen gaat je ook niet verder helpen. 

 

Welke idioot vind het in deze tijd nog steeds nodig om een hond (Nee zelfs een pup.... Die alles in deze wereld nog moet leren!!) BEWUST pijn te doen. Sorry, maar doe die pup alsjeblieft weg naar een verantwoordelijke eigenaar, die een normale opvoeding aan die pup kan geven. Vreselijk om te zien hoe deze pup ten dupe is van een programma dat hem alleen maar gebruikt voor kijkcijfers en geld...