TEGEN de prijswijziging van de KNHS 2016

Boos lid

/ #224

2015-11-14 16:43

Het feit dat de KNHS UBER machtig is kunnen ze doen wat ze willen. Welke gevolgen het heeft voor hun basisruiters en daarmee de verenigingen deert hen absoluut niets. Wij kunnen onze ongenoegen uiten, maar heeft het zin??? De KNHS doet wellicht een poging door te zeggen dat ze het betreuren dat de verhogingen zoveel stof heeft doen opwaaien. Maar werkelijk......jullie meningen en gevoelens boeiend, leden jullie kunnen toch geen kant op .

Laten we eerlijk zijn, heeft de basisruiter het gevoel dat ze bij een bond  zitten die ook maar iets voor hun leden doet. Waaraan wordt in hemelsnaam ons geld aan gespendeerd?!!!!!                                                            De secretariaten moeten alles knip klaar aanleveren.  Drukje op de knop in Ermelo, KNHS heeft zn 'werk' weer gedaan. Organiseer een finale of selectie. KNHS bepaalt de juryleden, wat logisch is, de organiserende  organisatie zit met torenhoge jurykosten. Maar geen enkeke tegemoetkoming vanuit de KNHS. Je moet trots zijn dat je het mag organiseren, een x nooit meer.

Dat we geen blad meer ontvangen daar ben ik niet zo rouwig om. In mijn ogen was dit absoluut geen blad voor de ons de basisruiter. Talentenplan, vooral veel over ' ons' centrum Ermelo en de geweldige bezichtingen ed van de jonge paarden(!)

Nee, had ik de keuze nog maar dan was ik absoluut geen lid gebleven bij deze in mijn ogen toch dievenbende.