Geen AZC in Apeldoorn Zuidbroek

gast

/ #32 Zie discussie / opmerkingen op Breda forum

2015-04-17 10:06

Beste mensen,

 

Zie discussie op Breda forum. Alle (redelijke) opmerkingen en cijfers zijn al lang gepresenteerd. COA en politici doen er niets mee. Beslissingen worden doorgedrukt en daarmee steunt de NL asielindustrie indirect alle mensensmokkelaars. 

 

Totale NL samenleving wordt ontwricht. De echte vluchtelingen kunnen niet eens 6000 USD betalen om de Middelandse zee over te steken. De profiteurs die hiernaar toe komen 'om te studeren'en een huis en baan willen verpesten het voor de arme drommels die niet eens kunnen vluchten.

 

En dan eenmaal in NL worden ze opgevangen in voormailge gevangenissen. Hebben jullie al woz verzoek van de volkskrant gelezen met harde cijfers van COA over aantal zelfmoorden onder asielzoekers en geweldincidenten ?

 

Niemand is gebaat bij de manier hoe het nu gaat. Wij niet en zij niet, alleen de politici en de schurken van vluchtelingenwerk. Het draait allemaal om geld en korte termijn politiek.


En als ze dan na 6 jaar !!! procederen geen verblijfsvergunning krijgen, hoeven ze van PVDA nog niet weg. Wat een enrome klerezooi. 

 

Echte oorlogsslachtoffers opvangen:  ja. Profiteurs opvangen (90% van de toestroom uit Afrika): Nee. En dan nog, wij zijn na Japan het dichtsbevolkste gebied ter wereld. We kunnen niet eenvoudig iedereen uit de hele wereld hier opnemen. Niet qua cultuur, niet qua oppervlakte en aantal huizen en niet financieel / economisch.

 

Mooie woorden en goedbedoelde initiatieven zijn gekaapt door asielindustrie die er schaamteloos rijk van worden. Dit heeft niets te maken met 'rechts'of 'links', maar gewoon je gezonde verstand gebruiken.