IK BEN VOOR #1FNV


Gast

/ #111

2014-10-16 05:30

De afloop van de stemming over de fusie, vorige week, op het congres van onze bond is voor de Centrale Concernraad van Heineken aanleiding tegenover jullie als hoofdbestuur uit te spreken, dat wij blij zijn, dat een groot aantal congresgangers zich opnieuw over het besluit wil buigen en er daarom op korte termijn een nieuw congres wordt georganiseerd.
Wij, als kaderleden van Heineken in Nederland en vertegenwoordigd in genoemde Centrale Concernraad hopen oprecht, dat de tegenstemmers doordrongen zullen zijn van het feit, dat een sterke landelijke vakbond ook voor het vakbondswerk in bedrijven als het onze onmisbaar is. Wij hopen, nee verwachten, dat dit gegeven het eerste, voornaamste en daarmee het meest bepalende zal zijn bij het uitbrengen van hun stem.
Wij hopen, dat dit bericht jullie zal steunen in jullie opdracht de fusie tot stand te brengen. Wij zullen er van onze kant het onze aan doen ervoor te zorgen, dat onze wens dat de fusie voortgang zal kunnen vinden op het volgende congres goed gehoord zal worden.