Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #6936 Informatie anti ISIS mars Den Haag 10 augustus aanvang 15:00 uur

2014-08-09 18:31

 

 

 

Komt allen en stuur deze informatie door. Het is zeer belangrijk dat wij onze stem op vreedzame wijze laten horen  tegen deze deformatie van onze samenleving.

 

De mars van de vrijheid heeft toelating! Vanaf 15.00 wordt er verzameld op het plein voor Centraal Station. Om 15.30 stipt vertrekken we om dwars door de wijken Schilderswijk en Transvaal om te laten zien dat, ondanks de claim van de salafisten, dit nog steeds Nederlands grondgebied is.

Om te laten zien dat veel Nederlanders het niet meer pikken dat de salafistische ISIS aanhang kunnen doen en laten wat ze willen. Wij willen dat de politie en gemeente korte metten maken met de honderden fundamentalistische islamieten die de Schilderswijk onveilig maken!

Dit kan alleen als elke klager de straat opkomt. Op dit moment hebben we ruim 400 mensen die zich hebben aangemeld.

Deel dit bericht in Facebook groepen en op jouw eigen pagina!

Die dag geen verdeeldheid onderling, links/rechts, Hagenees of Hgenaar, maar samen 1 signaal geven aan de politici op het pluche: Genoeg is genoeg!

Let wel, dit is geen anti islam mars. Dit is een mars tegen de fundamentalisten die hun wetten aan ons willen opdringen. Wij willen de vrijheid behouden om te leven zoals wij zelf willen.

Iedereen is welkom die zich aan de spelregels houd en die de doelstellingen onderschrijft.

 

https://nl-nl.facebook.com/ProPatriaNederland

 

I