Eis het ontslag van Jozias van Aartsen


Gast

/ #3430 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-28 22:40

#3426: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Je ontkenning van zaken is bijna amusant.

Turf gewoon zelf een keer, is veel minder gecompliceerd dan je denkt. Onder "Statistieken" vind je alle informatie die je nodig hebt. Neem een turfmoment, neem screenshots van alle informatie op dat moment beschikbaar; vergeet niet te scrollen. Neem ook een screenshot van de handtekeningen zelf, want dan kun je zien dat het aantal familieleden dat tekent (dus niet noodzakelijk, maar mogelijk vanaf hetzelfde apparaat) bijzonder laag is. Maar die informatie krijg je ook (en overzichtelijker), als je op de plaatsnaam klikt. Doe datzelfde een (ruim) tijdje later nog eens en vergelijk dan de resultaten. Heel leerzaam.

Loop voor de aardigheid ook eens door de handtekeningen zelf heen. Je zult zien dat er best wel wat zijn, die waarschijnlijk niet "geldig" zijn. Ik noemde al de handtekening "NEEEEEE NEEEEEEEE totaal-niet-mee-eens" (#190). Hoe "geldig" wil die noemen? Maar zo zijn er meer.

Amuseer je.

Maar, wees eerlijk: heb je al eens om je heen gekeken? Hoeveel mensen moeten anderen vragen om een apparaat om te bellen, te internetten of wat dan ook. Bijna iedereen zit toch met zijn snufferd op een schermpje gedrukt? Je noemde een tijdje geleden een studentenfuif. Wedden dat op een studentenfuif van twintig man, tenminste eenentwintig apparaten met internet beschikbaar zijn?

De enigen die ik ken die geen beschikking hebben over continue directe toegang tot internet, zijn mijn twee neefjes van negen (tweeling), maar wedden dat die binnen één jaar ook altijd en overal internet bij zich dragen? Tablets hebben ze al, nu nog internet.