Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Alex

/ #2008 Re: Re: Demo rotterdam

2014-07-28 13:34

#15: soemoed - Re: Demo rotterdam

Ik zal even jouw onwetendheid uit de wereld helpen met een aantal feiten. Feit is dat in Israel geen racisme bestaat. Een aantal plaatsen hebben een moslim burgermeester. Het hoofd van de eerste hulp van het Hadassa ziekenhuis in Jeruzalem is een moslim. De Islam is een godsdienst die vrij beleden mag worden in Israel. Net als het Christendom. En nee....de moslims hebben niet de tweederangs baantjes in Israel zoals onze gastarbeiders in de jaren 90 wel in Nederland hadden

Over het stellen van land en water het volgende. Israel heeft zich een aantal jaar geleden volledig uit de Gaza strook teruggetrokken. Onder achterlating van winkels en bedrijven. Deze konden zo worden overgenomen door de plaatselijke bevolking. Ook heeft Israel continue juist water en Electriciteit geleverd aan de Gaza strook niet gestorlen. Omdat de bevolkiing in de Gaza Hamas heeft gekozen als hun leiders is de consequentie daarvan dat alle, door Israel achtergelaten winkels en bedrijven door Hamas zijn vernietigd. Hamas wilde namelijk de Israelische winkels niet hebben.

Over de gewelddadigheid het volgende. Israel is nog nooit, ik herhaal nog nooit, een offensieve oorlog in Gaza of de Westbank gestart. In het jaar 2013 zijn er 4.812 raketten afgevuurd door Hamas en op Israelisch grondgebied terechtgekomen. Elkje raket had tot doel om burgerslachtoffers te maken. Dat is op zich 4.812 maal een handeling die in strijd is met het internationaal c.q. oorlogsrecht. Raket installaties van Hamas an Gaza worden bewust geplaatst in woonwijken, bij scholen en ziekenhuizen. Omdat Israel deze raketinstallaties (terecht) wil uitschakelen vallen er hierdoor burgerslachtoffers. Het is nooit de intentie van Israel om burgers te raken. Vandaar dat de bevolking ALTIJD eerst gewaarschuwd wordt voordat Israel vuurt. Dit in tegenstelling van Hamas. Zij sturen juist de mensen die kant op omdat ze weten dat hoe meer slachtoffers er vallen hoe meer sympathie zij krijgen omdat de media maar al te graag burgerslachtoffers toont. Waarom denk je dat juist Hamas alle voorstellen van vrede en wapenstilstanden afwijst?

Op dit moment heeft Israel ongeveer 8 miljoen inwoners. Hiervan is 76% joods. (6.080.000)

Hamas heeft slechts 1 doel voor ogen en dat is de totale vernietiging van de staat Israel. Israel vecht daarom puur om lijfsbehoud. Als Hamas de wapens neerlegt dan is er een grote kans op vrede......als Israel de wapens neerlegt dan is er geen Israel meer en dan heeft de hele wereld voor een tweede keer de dood van (weer) 6 miljoen joden op zijn geweten.