Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Dave

/ #169 Re: Re:

2014-06-18 15:48

#167: - Re: Met oa zelf (logisch) denken kom je idd tot de conclusie  dat (nog voor Jasper S. werd aangehouden) in het verhaal van Spencer en Wietse grote gaten zaten.

Het maakt voor de oplossing van de zaak nu niks meer uit of er gaten in het verhaal van Spencer en Wietse zitten. Dat waren de jongens die Marianne alleen hebben gelaten die nacht. Iets waar ze nog iedere dag van hun leven spijt van zullen hebben; je bent jong en naïef, je maakt een fout, en die fout zal je je leven lang najagen. Ik snap de verwijten van de Vaatstra-familie naar hun toe. Tegelijk snap ik ook hun pijn. En hoe erg je het deze jongens ook zult verwijten; Marianne komt er niet door terug.

Het is helemaal niet ondenkbaar dat zij destijds gejokt hebben over de precieze gang van zaken die nacht, al was het maar om zichzelf in te dekken. Ook dat is niet netjes, maar ga maar eens in hun schoenen staan. Maar dat er "gaten" in hun verhaal zitten maakt voor de uiteindelijke oplossing niet uit. Er is gewoon keihard bewijs waaruit eenduidig blijkt dat Jasper de dader is.

Vertel eens, welke ondertekenaar van deze petitie staat hier op de foto: http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/14915/Druk_benefietconcert_voor_Marianne.html?

En vertel eens, waar zette deze dame, samen met de Vaatstra-familie zich zo voor in? En inderdaad, dan kómt dat onderzoek er inderdaad, komt er een andere dader uit tevoorschijn dan degenen die zij zo graag de moord in de schoenen wil schuiven, en dan helahola, wordt er maar weer geroepen hoe corrupt het is.

Over tunnelvisie gesproken.