Geen VI Oranje in Kurhaus, laat RTL Kurhaus boycotten.

KH liefhebber

/ #36 Ze moet weg

2014-06-02 06:32

Deze directie is gif! Ze zijn binnengekomen in 2008. Eerst kwam de Directeur binnen. Moest zo nodig laten zien dat het hotel niet goed draaien en dat hij alles beter kan. Later haalde hij mevrouwtje binnen. Hun geschiedenis was bekend van Accor.

Samen begonnen ze medewerkers eruit te gooien onder het moto van opruimen! Ze beweerden dat meerderheid van de medewerkers te oud was met weinig productiviteit en ze zouden nieuwe jongere generatie binnenhalen. Maar ondertussen begonnen ze links rechts mensen te uitdagen en op een stomme manier eruit te gooien. Medewerkers stapten naar de rechters en zochten assistentie bij de vakbond. Vaak gaf de rechter de medewerkers gewoon gelijk. Na een tijdje stond het hotel erg bekend bij de rechters en dat heeft gezorgd voor de nodige negatieve publiciteit.

Deze directie had geluk. Alles stond in de kleur van crisis, alle hotels in Europa doen het slecht vooral die van steigenberger....Dus hun ook!

Hun grootste fout is dat ze meer bezig waren met intern opruimen en vergaten wat echt telt! Creatief zijn en met nieuwe idee te komen om gasten te laten binnen stromen. Ze hebben veel te veel trouwe klanten van vroeger verloren; de ene keer door minder aandacht te besteden aan gasten, de andere keer door mensen slecht te behandelen en noem maar op!

Het wordt nu echt tijd dat deze maar oprotten. Het Kurhaus Hotel was vroeger bekend als "the place to be" Gasten vonden het een eer om binnen te komen, medewerkers waren trots om daar te mogen werken. Geld stroomde binnen en gezellige sfeer was overal te vinden.

Ik hoop dat mensen van het hoofdkantoor nou eens wakker worden en de juiste beslissing nemen. Ook de andere Steigenberger op Schiphol moet worden gered!

KH liefhebber!