Geen VI Oranje in Kurhaus, laat RTL Kurhaus boycotten.

Ex werknemer

/ #34 Re: Re:

2014-06-01 12:11

#27: Poehpoeh - Re:

Dat VI Oranje naar het Kurhaus komt heb ik nooit begrepen. Hotel is al zeer bekend in Nederland. Het levert geen geld op het kost geld. Kurhaus betaald namelijk €300.000,- aan vi om daar te zitten. Dat haal je er echt niet uit. Het idee dat de gasten van VI voor omzet in je hotel zorgen is ook niet waar gebleken. Ze blijven niet overnacht en ook niet eten want dat vinden ze te duur.

 

Het is prestige voor de prestige.

Tijd dat de bezem er door heen gaat. Samantha per direct opstappen. Personeelszaken die deze situatie mogelijk heeft gemaakt ook laten vertrekken. Om het bij de F&B leefbaar te maken Robbie er uit die alleen zijn managers positie gekregen heeft om Samantha te neuken ook er uit. Voor reservering conference en events Jurrian eruit. Als je als Director of Sales na zoveel jaar nog steeds niet lukt om een simpele reservering in opera te zetten heb je er niks te zoeken. De regio directeur Erwin Bruyn nooit op onzin kunnen betrappen een echte slimme sterke man met hart voor de horeca. Enige wat ik niet snap aan hem is hoe hij zo blind is geweest en Samantha zo haar gang heeft kunnen laten gaan? Altijd gedacht dat Samantha iets had om hem te kunnen chanteren.

Als je deze mensen met capabele mensen vervangt zal je zien dat het Kurhaus nog bestaansrecht heeft.

Aan collega's die er nu nog werken zeg ik dit is je kans het is nu of nooit. Er moet wat veranderen als alles het zelfde blijft gaat het hotel toch failliet.

Laat ze tevens die €300.000,- uitgeven aan medewerkers. Met het minimale salaris van 25.000 per jaar heb je toch 12 medewerkers 4 bij res & C&E 4 bij F&B en 4 bij rooms zal veel betere besteding zijn van het geld.