Neen tegen een moskee in Ninove!

Marnix

/ #318 Re:

2014-05-30 08:33

#317: tunnelgraver -

Het zit je hoog, hé Tunnelgraver! Ik begrijp u. Maar mag ik je ook aan je zeer wijze woorden herinneren? Zie #298

"Het gezond verstand zal de bovenhand halen, als mensen beginnen inzien dat wij met barbaarse, middeleeuwse praktijken niet gediend zijn in een moderne, humane samenleving."

(Ik woon niet in Ninove, wel, mijn overburen zijn afkomstig van Ninove, en zo ben ik hier in dit verhaal binnengerold, dat mij evenzeer ter harte gaat en wil ondersteunen vanuit mijn beperkte mogelijkheden. Dit ter informatie.)

Maar laat de mensen van Ninove inzien "wat" de islam eigenlijk is. Voorbeeld door wekelijks van de barbaarse middeleeuwse praktijken van de islam te publiceren in de plaatselijke weekkrant, zadat men het probleem kan beginnen te begrijpen in de "geesten van de bevolking". Het internet kan je hierbij helpen. Voorbeeld, om er enkele sites te noemen: http://www.thereligionofpeace.com/ http://www.barenakedislam.com enz. (ik mag max. 2 links doorsturen)

Jij kunt dat! Maak desnoods een groep van gelijkgezinden die daar samen aan werkt.

En weet, dat de "waarheid" het meest doeltreffendste middel is om de komende islaminvasie met het statuut van "dhimmi" voor de Ninovieters af te wenden. Daar hebben wetten nu nog geen vat op. Dus geen tijd te verliezen.