Steun een groen Park Spoor Oost

gast 4

/ #6 park spoor oost

2014-03-05 10:09

Heel het project Park spoor Oost staat in de stijgers van de stad onder de benaming "PARK-ING Spoor Oost". Het is belangrijk dat de inwoners van Borgerhout dit weten. Dit betekent ook dat het de bedoeling is in de toekomst 4.200 parkeerplaatsen op deze site te vestigen voor het sportpaleis. Dit is nodig omdat andere parkings verdwijnen en of dienen als breekwerven voor de aanleg van het BAM tracé. Dit betekent dat 150 dagen per jaar de site Park-ing Spoor Oost hiervoor zal dienen.
Het aanvaarden van BAM tracé en het aanleggen van het op- en afrittencomplex, Hollandse Knoop thv dit park zal dienen om deze nieuwe parking te bereiken. Daarbij komt nog dat de singel daar dubbel zo breed wordt en dat bijgevolg een deel van het park hiervoor zal opgeofferd worden. De Sinksenfoor is klein bier in vergelijking met de andere plannen van de STAD, waar trouwens NIET over gesproken wordt. Ik vind dat de aktie groepen dit MOETEN WETEN.
DAAROM als je een echt park wil op spoor oost kan je alleen maar vechten tegen het BAM tracé, want dat verpest onze toekomst en die van onze kinderen en maakt een echt park onmogelijk.