Hans moet blijven!


Gast

/ #9 #9

2011-07-12 21:29

Even een aanvulling op het bovenstaande: voor zover ik me herinner werd het vertrouwen in Ellen door beide MR-en tegelijkertijd opgezegd, dus in Velp was er ook al geen vertrouwen (meer) in haar capaciteiten. Omdat er destijds geen mensen van de vestiging Wageningen in de MR zaten, laat ik deze hier bewust even buiten.

Als ze echt van plan is om Hans te ontslaan vanwege hun meningsverschil omtrent de toekomst van VHL (wat ze natuurlijk nóóit zal toegeven), dan is dat alleen maar een bewijs dat ze enkel handelt in belang van Aalt en zijn plannen met 'onze' hogeschool en daarbij als een echte dictator alle tegenstanders van haar beleid uitschakelt. Overigens zijn die plannen van Aalt ook lang niet duidelijk, maar de onwil tot duidelijke communicatie en de censuur op de resource zegt waarschijnlijk genoeg... Maar dat is een ander onderwerp.

Ik zou maar wat graag zien dat Ellen vervangen werd door iemand die wél feeling heeft met de hogeschool en de mensen daarvan. Of überhaupt een manager met gevoel, dat scheelt waarschijnlijk al heel wat.

Erik van der Zee