Petitie tegen zinloos geweld voor Genkenaar Claudio Coppola +

Contra-geweld

/ #135 Verdraagzaamheid

2014-01-04 13:37

Jullie schreeuwen allemaal het woord 'verdraagzaamheid' uit als het over Claudio gaat... Maar jullie moeten eens lezen hoe jullie spreken over 'die Turken'. Ongelooflijk... Ja, de dader is fout en ja, die getuigen hadden ook meer moeten doen! Maar kunnen jullie dan spreken over de dader of de getuigen ipv 'die turk'?? Zo creëer je racisme.
Het café moet dicht? Komaan he, dan mag er geen auto meer rondrijden (want zoveel ongelukken met vluchtmisdrijf/alcohol/overdreven snelheid), er mag zoveel niet dan.
En stop gelijk ook maar eens met al die schuld in Dries zijn schoenen te schuiven. Die man heeft meer taken dan enkel dit, heeft ook een gezin, heeft ook nog een LEVEN buiten zijn job. want dat is het: zijn JOB!! Stem de volgende keer maar op iemand anders dan he... De dag dat jullie evenveel doen voor jullie job hebben jullie weer recht van spreken.
En ja, ik ben er mij van bewust dat ik hier veel reacties op ga krijgen. Maakt niet uit... Jullie zijn boos, heel boos en met recht! Jullie familielid/vriend is er niet meer en dat is zwaar kut. Zeker de manier waarop is gruwelijk... Maar probeer toch even realistisch te blijven, ondanks alle pijn en verdriet. Claudio zijn naam mag later niet rechtstreeks besmeurd worden door wat jullie nu allemaal schrijven. Hij moet geëerd worden om wie hij was!!
Veel sterkte voor zijn naasten!!!