Help de Vrouwen van FC Utrecht


Gast

/ #48

2013-11-15 18:29

Mijn mening:

Ik ben enorm verbaasd dat dit staat te gebeuren in deze maatschappij, vooral dat er zo wordt bezuinigt op de toekomst van de jeugd die enorm gedreven zijn om iets te bereiken binnen deze eeuw!

"Waar moet dan heen met deze toekomst van onze jeugd?"

Ben zelf een moeder van een gedreven dochter die zo enthousiast is met het voetballen... het is haar ding... ze traint en speelt wedstrijden samen met de jongens in haar Team.
Enige meisje... wat een lef... wat stoer...

"Moet dit dan verpest worden door een besluit die genomen wordt door volwassenen die 'zich in een zogenaamde kantoortje bevinden' maar niets vanaf weten hoe het in de praktijk gaat(?!)"

Ik heb het met eigen ogen gezien, ook onze dochter heeft het mee gemaakt, hoe gedreven en enthousiast deze dames van het 'FC Utrecht Vrouwen Voetbal team' zijn, maar vooral ook de toekomstige meisjes/meiden die dit niveau willen bereiken!

Beste regering of wie dan ook... "Moet dit in duigen vallen... de toekomst van onze jeugd en de voetballende vrouwen?"

Wil als tip mee geven: Verplaats je is in de voetsporen van deze gedreven vrouwen, waarom kan het wel bij de mannen die voetballen en waarom dan niet bij de vrouwen die voetballen... (???)

Dit komt nu over als een soort van discriminatie.
Het wekt op deze manier een tegenstrijdige indruk op.

Het initiatief wat 'de FC Utrecht Vrouwen Voetbal Team' met veel enthousiasme neemt voor vele jonge meiden, vind ik uitstekend! (om de zoveel tijd werd er een meisjes/dames voetbal dag georganiseerd... ervaringen delen en nieuwe technieken leren waar een trainer misschien geen zicht in heeft of er is weinig extra tijd hiervoor om dit te leren.

Mensen denk na... en laat dit niet verloren gaan geef 'Het Vrouwen Voetbal' nu eindelijk de kans, dus ook hier in de Regio Utrecht... en doe niet zo moeilijk... laat de toekomst van de volgende generatie niet verloren gaan..!

Ik hoop met heel mijn hart dat hier een oplossing voor gevonden kan worden!

En tegen de bedrijven/mensen die eventueel een SPONSOR willen zijn, wil ik zeggen: GEWOON DOEN!
HEB VERTROUWEN IN HET VROUWEN VOETBAL... GEEF DEZE VROUWEN EEN KANS!!

Tevens ben ik het helemaal mee eens met de woorden van 'mijn voorganger' # 47#
Vooral die 5 miljoen die uitgegeven gaat worden voor die 'Tour De France'... belachelijk zoveel geld... in de eeuw van bezuinigingen... besteedt/inversteer dit dan liever aan de sport-toekomst van onze jeugd van deze eeuw... en de gedreven Voetbal Vrouwen Team van FC Utrecht maar ook als ondersteuning van alle voetballende- of sport verenigingen...!!!