Neen aan Jachtopeningsbesluit 2013-2018 betreffende (zwerf)katten

Greet Van Loo Wilrijk

/ #882

2013-11-07 08:44

ARBEIDSPLAATSEN

Mevr. SChauvliege i.p.v. KATTEN te laten uitmoorden kunt u zich laten inspireren     op het citaat van minister Monica De Coninck :" Al wie oren en poten heeft moet werken" .

Stel voor aan Monica De Coninck dat ze langdurig werklozen (gezonde mensen ) dagdagelijks inzet aantal zwerfkatten te gaan voederen ,eventueel mee vangbakken plaatsen om nog geen gecastreerde/gesteriliseerde katten naar dierenarts te brengen en nadien terug te plaatsen . Laat ze mee eet/ schuilhokjes timmeren +reinigen . Er zijn werklozen genoeg die misschien blij zijn terug structuur in hun leven te krijgen en zo vermijd men dat de "werkende bevolking" boos is dat sommigen stempelgeld trekken om niets te doen . Wie weet ontfermen ze zich op lange termijn over zo'n sukkelaar want die beestjes zijn zo dankbaar (spreek uit ondervinding) .
Dit is toch veel humaner . En u Joke , geef in alle eeerlijkheid toe : u hebt toch wel andere "katjes te geselen" . Alvast bedankt Joke om dit bericht te bespreken met uw collega Monica De Conink