A. Braeckmanlaan wel knippen!

Tim De Roeck
De auteur van deze petitie

/ #14 Re: Het is nu een week

2013-09-09 11:44

#13: - Het is nu een week

Mag ik er even op wijzen, dat de bewoners uit het Westveld niet de enige bewoners zijn die betrokken zijn?

En ik snap heel goed dat de bewoners uit het Westveld niet willen dat hun doorgang naar die eigenaardige oprit (enkel een oprit, geen afrit en enkel in één richting, politieker met lange arm destijds?) van de R4 wordt afgesloten... De mensen uit het Westveld moeten ook niet langs die baan fietsen als ze naar het centrum moeten. Op hun deel van de Braeckmanlaan zijn er reeds gescheiden fietspaden... Daarenboven was dit geen vertegenwoordiging van alle buurtbewoners, enkel een vertegenwoordiging van de mensen die tegen de knip waren.

Wat met de mensen van de andere wijken, die de Braekmanlaan wel als fietsverbinding gebruiken naar het centrum, zoals Beelbroek? Zijn die op de hoogte gebracht van deze "bewonersvergadering"? Neen, wij wisten helemaal van niets! Dan denk ik niet dat je kunt spreken van een representatieve vertegenwoordiging.

En idd, ik ben nog niet bij machte geweest om wat off-line reclame te maken voor de petitie. Ik woon nog maar net in de wijk en ken enkel mijn directe buren. Dus mijn sociale media bereik is uiteraard een pak minder efficient dan een petitie leggen in een winkel waar dagelijks tientallen mensen over de vloer komen.