Ibn Ghaldoun moet open blijven

bart

/ #246 Oh deden anderen het ook ? Dan is het natuurlijk geen probleem.

2013-07-04 10:32

Gelijk sluiten die hap. Ongekend dat dit stelletje stuitend incompetente faalhazen het nog zo lang hebben weten te rekken. Natuurlijk heeft de Nederlandse aanpak van het keer op keer door de vingers kijken bijgedragen aan het nodeloos verlengen van de lijdensweg van Ibn Ghaldoun.

Ik hoop toch echt dat ze hiermee de toon zetten en in de toekomst niet meer aan islamitisch onderwijs beginnen. In een kenniseconomie met een scheiding van kerk en staat draagt onderwijs met een religieuze basis dan ook niks bij. Dit geldt overigens voor elke religie en ik vind het dan ook op zijn minst merkwaardig dat scholengemeenschappen als deze überhaupt een voet aan de grond hebben kunnen krijgen.

En dan ligt de fraude daar nog buiten. Hier is overigens al uitvoerig op gewezen door mede-reaguurders, het is mede door de schaal hiervan vrij overbodig om hier nog dieper op in te gaan. Vooral ook omdat veel van de opmerkingen bestaan uit: "ja maar bij Inholland deden ze het ook!". Een beter bewijs dat de leraren van het Ibn Ghaldoun het kritisch denken en objectief redeneren er niet in hebben kunnen rammen bestaat er natuurlijk niet.