Ibn Ghaldoun moet open blijven

Andie

/ #218 Niveau

2013-07-04 09:56

Als ik zo de commentaren lees valt me op dat nog geen 5% foutloos is. Fouten in de inhoud, fouten in de spelling, fouten in de aannames. Wat betreft niveau en kwaliteit van onderwijs kunnen we dus nog wel een flinke discussie houden.

Feit is dat deze school tot twee jaar geleden stelselmatig onder het niveau presteerde, en de laatste twee jaar plotseling ALS BESTE uit de bus kwam op VWO-niveau. En er is hier NIEMAND die dat opmerkelijk vindt, helemaal nu is gebleken dat ALLE VWO'ers op de hoogte waren van het feit dat de examens gestolen waren??

U ziet het niet, of u wilt het niet zien.

Feit: U heeft recht op islamitisch onderwijs. Feit: Dat onderwijs en de instelling waar het gegeven wordt moeten aan bepaalde eisen voldoen, zoals gesteld in de Nederlandse wet. Dus grootschalige fraude (schoolreisjes naar Mekka betaald het subsidie), grote financiële problemen (een miljoen schuld), constante onmin tussen bestuurders en werknemers en gesjoemel met examens zijn reden om te stellen dat deze instelling niet aan de eisen voldoet en dus gesloten dient te worden.

Kwaliteit van onderwijs dient altijd voor religieuze inrichting te komen, bij het Ibn Ghaldoun was dat duidelijk niet het geval.