Speelveld Soest

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Speelveld Soest.


Gast

#1

2012-05-05 13:56

Helemaal mee eens. De kinderen proberen hier in de straat te voetballen maar dat is niet echt handig met geparkeerde autos en op het handbalveldje mogen ze ook niet meer. Dus Gemeente, graag actie!!

Gast

#2

2012-05-05 17:10

Ik vind het heel goed dat dit word gedaan top!
Gast

#3

2012-05-05 18:23

Er word gestimuleerd dat de kinderen buiten moeten spelen en niet de hele dag vr de comp.hangen,mr waar?dus gemeente doe er wat aan.

Gast

#4

2012-05-06 11:08

wij zijn er blij dat mensen er zo over denken ik wil graag een veldje voor iedereen en niet steeds weg worden gestuurd door de politie. wij hopen dat er actie worden genomen en dat we veel handtekeningen ophalen. alvast bedank.
jarno wijma

Gast

#5

2012-07-06 11:48

Het is inderdaad waar dat de plekken van juist de kinderen tussen 6 en 13/14 geen plek hebben in sommige buurten om te voetballen. Om deze groep niet in hun normale ontwikkeling te belemmeren en niet te vroeg als handjeugd te laten verworden, wat niet bij hun socialle wenselijk gedrag hoort, is het zeer aan te raden om eens verder te kijken dan de bureautafel en te zoeken naar een oplossing, die vast al door iemand is aangedragen. Kom achter je bureau vandaan en ga eens kijken en reageer eens wat actiever. Geld is hier ook voor. Er is een potje, wat opengemaakt kan worden, legaal!!!!! Geef de jeugd een kans. ACTIE!

Gast

#6

2012-07-06 11:54

Het is een steeds terugkerend probleem. Jongens die weggestuurd worden als ze willen spelen en dit niet op straat kunnen doen: voetballen. In der straat worden ze door omwonenden weggestuurd: bang voor hun auto's en voor hun ramen, op veldjes worden ze door de mensen van de vereniging of door de politie weggestuurd, Ook al wordt het veld op dat moment niet gebruikt, ZIJ MOGEN en niet spelem (voetballen). Maar waar dan wel, te ver weg is ook geen optie. Er moet in de buurt iets zijn, zodat de controle van de ouders ook nog mogelijk is. Wie gaat iets doen, wie steekt zijn nek uit voor deze leeftijdsgroep (6-13/14). Zodat ook zij niet terecht komen in groepen waar ze niet in thuis horen. Dank voor de hulp. Jane Haak