Bezwaar op vestiging Frontrunners oude Kerkstraat te Dussen

Bezwaar op vestiging Frontrunners oude Kerkstraat te Dussen / Mededelingen / Inloopavond georganiseerd door de Frontrunners / Opmerkingen


Anonymous

#1

2023-08-15 19:11

Brief aan de Dorpsstraat niet ontvangen. Ook wel een belachelijke tijd: 16:00 uur. Normaal werkende zijn dan nog niet eens thuis..


Gast

#2

2023-08-15 19:43

Niet ontvangen aan de Heren van Brechtlaan

Gast

#3

2023-08-30 09:14

Dussen is een geweldig mooie locatie voor Frontrunners denk ik. Een mooie plek, waar met de nodige uitbreiding in bijvoorbeeld de parkeerplaatsen genoeg ruimte gemaakt kan worden voor bezoekers. Extreme overlast zal er dan ook niet zijn verwacht ik. Mooi om te zien hoe de organisatie Frontrunners groeit, het vergelijken met een Jomanda is bizar. Jomanda handelde duidelijk vanuit occultisme, Tom De Wal handelt vanuit de Geest van God en in de naam van Jezus Christus is alleen echte genezende kracht te vinden. Talloze getuigenissen heeft Frontrunners ontvangen van mensen die genezen zijn van kanker, blinden die kunnen zien, verlamden niet kunnen lopen en zoveel meer. Hoe mooi zou het zijn als er in Dussen een plek komt waar mensen naar toe kunnen gaan om hun genezing te ontvangen? Wat bij artsen onmogelijk is, is mogelijk bij God.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...