Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda.

gast

#1551 Verkrachting en aanranding door Eritreers ? COA: Nee hoor, ....komt nooit voor

2016-03-31 05:23

oeps

 

Taakstraffen geëist tegen asielzoekers voor aanrandingen Almere

 

In de rechtbank van Lelystad diende vandaag de zaak tegen twee asielzoekers die worden verdacht van aanrandingen in het centrum van Almere. Het Openbaar Ministerie wil dat ze allebei een taakstraf krijgen.

Beide verdachten, twee jonge Eritrese mannen van 19 en 20, waren niet aanwezig in de rechtszaal. Volgens hun advocaat heeft dat te maken met de grote belangstelling van de media voor de zaak.

De twee worden ervan verdacht dat ze in september 2015 drie vrouwen onzedelijk hebben betast in een donkere steeg. De mannen vroegen de vrouwen in de steeg eerst om een sigaret. Daarna werden de slachtoffers bij hun borsten en billen gegrepen. De twee werden dezelfde avond nog opgepakt.

Seksuele grenzen respecteren
De oudste van het duo hoorde een werkstraf van 120 uur tegen zich eisen. De ander moet als het aan het OM ligt 140 uur werkstraf uitvoeren en een Respect Limits-cursus volgen, waarin hij leert seksuele grenzen te herkennen en te respecteren.

De rechtbank doet op 13 april uitspraak... dat wordt weer een taakstrafje en dan is de toon gezet. Ze komen uit een land waar je hand afgehakt wordt en krijgen nu een kopje thee. lang leve de linkse gutmensch. Jammer voor die meiden. Wen er maar is de boodschap van de politici.

GAST

#1552 Ambulance durft azc niet in

2016-03-31 07:31

Als het even kan, gaat het ambulancepersoneel liever niet zonder begeleiding van de politie het terrein van een asielzoekerscentrum in Zaandam op. In januari werden de hulpdiensten aangevallen door vluchtelingen en daarom wacht de ambulance nu op de politie voordat ze hulp verlenen.

 

ALLEMAAL HOOGOPGELEIDEN...

gast

#1553 Hot news: Rutte/VVD liegt

2016-03-31 09:39

Rutte liegt weer : aantal asieleisers stijgt DRAMATISCH !

De asieleisers die problemen zien om gebruik te maken van de z.g. Balkan route kiezen nu gedeeltelijk voor de vluchtroute via Libië naar Italië waar overigens ook al 200.000 sub Sahara en Noord Afrikaanse mannen en slechts enkele vrouwen en kinderen staan te wachten de oversreek naar Italië te wagen.Citaat: uit het Algemeen Dagblad : Als Europa vrijdag zijn deal met Turkije rond krijgt, zal de vluchtelingenstroom over de Egeïsche Zee naar Griekenland binnen 3 à 4 weken volledig opdrogen. Daags na het verstrijken van zijn vorige deadline, ziet Mark Rutte opnieuw een eind aan de vluchtelingencrisis.

Maar inmiddels druppelen de eerste cijfers uit Italië binnen en lijkt het er op, dat ook de aantallen asieleisers die Italië in de afgelopen periode bereiken dramatisch stijgen. Op zich zelf geen verwonderlijk iets, daar als volgens de berichten uit Brussel en de overeenkomst die met Turkije is afgesloten,  de ene route ‘gesloten’ wordt net als water, de toestroom asieleisers gewoon een andere route kiest.

De veiligheidsexperts in Italië maken zich zorgen, nu alleen al afgelopen dinsdag 730 mensen aankwamen in Pozallo op Sicilië en daarmee het aantal in die plaats aangekomen personen van overzee op ruim 7.000 brengt. Verder worden er 796 asieleisers in Siracusa verwacht, die door schepen van de Italiaanse kustwacht werden gered.

Het gaat bij de nieuwkomers om Nigerianen (2.426) , personen afkomstig uit Gambia ( 1.948), Senegal 1.373) , Ivoorkust en Mali.

Tot 24 maart dit jaar heeft Italië al 108.521  nieuwkomers opgevangen en de Italiaanse autoriteiten verwachten een sterke stijging van deze getallen.  Lees het bericht in de Corriere della Sera van gisteren.

Rest de vraag of Rutte in de tijd dat hij niet voor de spiegel staat om zich zelf te bewonderen ook nog een paar minuten vindt om zich met de echte wereld bezig te houden.

Maar net als de dramatisch stijgende aantallen asieleisers, houden ook de leugens van Rutte niet op, hij blijft liegen ! Het kan nog een gezellig jaar worden.

gast

#1554 Paul Depla: Bruggen slaan

2016-04-01 07:46

Heb je dit al gezien Paul ?

 

Moslims zingen overwinningslied na aanslagen Brussel

Een grote groep Marokkaanse moslims zong in hartje van Brussel het volgende islamitische overwinningslied … amper twee dagen na de aanslagen in die stad!! Ik kreeg het doorgestuurd van een kennis (échte vluchteling, christen) die de Arabische taal machtig is.

Bekijk HIER de video

Zie ook de inheemse Belgen lief meeklappen als de naïeve schapen die ze zijn. De tekst en achtergrond van het lied zijn HIER te vinden.

gast

#1555 COA faciliteert instroom Jihadi's....en bedankt overheid voor de zoveelste faal

2016-04-01 11:17

IS-strijders in woonwijken geronseld

 

DEN HAAG - Een geschatte 4100 jihadstrijders zijn vanuit de Europese Unie vertrokken naar de strijd in Syrië en Irak. Maar liefst een derde van deze radicalen, circa 1400 personen, is inmiddels teruggekeerd naar Europa, waar zij mogelijk een ernstig veiligheidsrisico vormen. Dit staat in het vanochtend gepresenteerde, diepgaande onderzoek van tien wetenschappers van het Internationale Centrum voor Contra-Terrorisme (ICCT) in Den Haag.

 
Eénderde van de Syriëgangers keert terug naar Europa.
 

Om die grote aantallen teruggekeerde strijders een plek in de maatschappij te geven moeten EU-lidstaten haast maken met rehabilitatie- en re-integratieprogramma, luidt de belangrijkste aanbeveling in het onderzoek ‘The Foreign Fighters Phenomenon in the European Union’....Tuurlijk ! Werkt ook echt.

Straf voor Syriëgangers

Ook veroordeelde strijders moeten na het uitzitten van hun straf weer een plek krijgen in de samenleving. (meer dan 13.000 crim inelen staan op de wachtlijts om hun straf uit te zitten, maar de gevangenissen zijn dicht of staan leeg) Gevangenispersoneel moet getraind worden in het omgaan met teruggekeerde Syriëgangers. Ook op lokaal niveau moeten gemeenten maatregelen nemen om de aanwezigheid van hen te begeleiden, aldus de aanbevelingen van de onderzoekers, onder leiding van dr. Bibi van Ginkel.

IS-strijders komen uit zelfde buurt

Opvallend is dat ruim 90 procent van de Syriëgangers afkomstig zijn uit woonwijken van grote verstedelijkte gebieden in Europa. ,,Veel van deze strijders komen uit dezelfde buurten, wat erop lijkt te duiden dat er al eerdere bestaande extremistische netwerken opereren in deze wijken, dat vriendengroepen radicaliseren en besluiten te vertrekken of dat zij elkaar rekruteren vanuit het buitenland”, aldus de onderzoekers, die als voorbeelden noemen de Nederlandse steden Delft, Zoetermeer, Arnhem en Den Haag. In veel gevallen waren er nauwe banden met misdaadkringen in die steden.

Ook blijkt een fors deel bekeerling, van wie velen psychische stoornissen hebben. Opvallend is dat Syriëgangers amper afkomstig zijn uit Oost-Europa.

,,Ook al zijn niet alle EU-lidstaten even hard getroffen door terugkerende strijders, alle landen zien strijders als een serieuze bedreiging voor de samenleving, vanwege het gevaar van derdere radicalisering van binnenlandse terreurnetwerken of zelfs mogelijke terreuraanslagen in het thuisland”, aldus de onderzoekers. Engeland telt een verbijsterend aantal terugkeerders van ruim 350. Frankrijk en Duitsland tellen er samen 500.

Bennie

#1556 Binnenkort in het Van Sonsbeek....

2016-04-02 17:47

DEN HELDER Jonge asielzoekers hebben de afgelopen weken meisjes lastiggevallen in een zwembad in Den Helder.

Daarom moeten zwembadbezoekers in de leeftijdscategorie van 14 tot 25 jaar zich voortaan legitimeren voor ze het zwembad Aquacenter Den Helder binnen mogen.

"Helaas hebben zich recentelijk een aantal zeer ernstige incidenten voorgedaan", schrijft het zwembad op haar website. Tegenover het NHD zegt zwembadmanager Hans Bruinewoud ongelukkig te zijn met de situatie. "Ik wil beslist niet discrimineren. We krijgen hier ook gezinnen uit asielzoekerscentra die zich keurig gedragen. Het gaat specifiek om een groep jongeren, die zijn handen niet thuis houdt."

Lees ook: Boze asielzoekers protesteren in Zaandam: "Wil m'n menselijkheid niet verliezen"

Ook zou er een incident zijn voorgevallen waarbij een jongen zijn geslachtsdeel heeft laten zien aan een meisje van 13 en zou er een meisje zijn klemgezet in de glijbaan. De acties zorgen voor boze reacties van de ouders van de kinderen. 

Directeur Bruinewoud heeft contact met het COA om de problemen op te lossen. "En als er iets gebeurt en ik bel het COA worden de daders in het opvangcentrum opgewacht en op hun gedrag aangesproken. Ook de politie werkt mee", zegt hij tegen de krant.

gast

#1557 eindelijk is de aap uit de mouw. Het COA heef thet schijt aan u

2016-04-04 04:54

COA: ’Wij zijn geen politie’


Amsterdam - Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) ligt onder vuur na verschillende incidenten waarbij asielzoekers zich zouden hebben misdragen. Zo zouden Iraanse homoseksuele asielzoekers door een groep Syriërs zijn belaagd en werden in verschillende zwembaden meisjes lastiggevallen door jonge asielzoekers.

 

„Het COA maakt er een gewoonte van om nogal creatief met de waarheid om te gaan”, zegt Sandro Kortekaas, initiatiefnemer van de belangenclub voor homoseksuele asielzoekers LGBT Asylum Support.

Volgens COA-voorlichter Jan Willem Anholts is een medewerker van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, die meegeholpen zou hebben om samen met Syrische asielzoekers enkele homoseksuele Iraniërs in elkaar te slaan, niet geschorst. „Hij zit thuis om tot rust te komen”, aldus Anholts. „Zolang wij niet weten wat er precies is gebeurd, doen wij niets.”

De reactie past volgens Kortekaas in de koers van het COA. „Die club weet wel degelijk van de hoed en de rand. De medewerker in kwestie heeft de Iraniërs met een stoel aangevallen. Daar zijn door één van de slachtoffers filmbeelden van gemaakt, die inmiddels bij de politie liggen. De man is vervolgens ernstig geïntimideerd en gediscrimineerd, ook door de medewerker. We hebben gewacht op gerechtigheid. Maar er gebeurde niets, dus brengen we het verhaal naar buiten.”

De zaak staat volgens Kortekaas niet op zich. „Wij kennen al minstens zes gelijksoortige gevallen. Ik ben blij dat wij hierover op 14 april een gesprek hebben met staatssecretaris Dijkhof. We maken ons ernstig zorgen over het compleet ontbreken van bescherming voor klokkenluiders in dit soort gevallen.”

Het COA staat ook op andere fronten onder druk. „Wij zijn de politie niet”, zegt voorlichter Anholts als reactie op het nieuws dat opnieuw meisjes door asielzoekers zijn lastiggevallen, ditmaal in aquacentrum Den Helder. Zwembadmanager Hans Bruinewoud heeft het COA gevraagd om vanaf nu een medewerker met de problemenmakers mee te sturen en om de gedragregels van het zwemparadijs in het Arabisch te vertalen.

„We zijn in gesprek met de leiding van het bad”, luidt de reactie van Anholts. „Maar we willen eerst uitgezocht hebben wat er precies is gebeurd. En dan nog: wij kunnen alleen begeleiden en adviseren. Als er sprake is van ernstige overtredingen, moet de politie worden ingeschakeld. En dat zijn wij niet.”

In Den Helder zou een jonge asielzoeker zijn geslachtsdeel aan een meisje hebben getoond. Een ander meisje zou klem zijn gezet op een glijbaan. Eerder was ook in een Steenwijks zwembad sprake van ongewenste intimiteiten door jonge asielzoekers. Toen zou het COA wel medewerkers als begeleiders hebben ingezet. Als het gaat om jonge asielzoekers die hier zonder hun ouders zijn, is dat een normale procedure, volgens de voorlichter. „Ik heb nog geen idee of dat in Den Helder het geval is. Ook dat moeten we nog onderzoeken.”

gast

#1558 VVD: De leugen regeert: Nul immigranten vanaf eind maart volgens Rutte

2016-04-04 05:20

Italië verwacht record toestroom – een miljoen “vluchtelingen” in Libië

 

In de eerste drie maanden van het jaar 2016 zijn er 43% meer “vluchtelingen” in Italië aangekomen dan in dezelfde periode van 2015. De regering in Rome houdt rekening met 180.000 nieuwkomers dit hele jaar. Dat is exclusief de 800.000 waarvoor de Fransen waarschuwen. Volgens een analyse van het Amerikaanse instituut Stratfor zou de migratiegolf naar Italië begin april al zijn hoogtepunt kunnen bereiken.

“2016 zal voor Italië een nieuw recordjaar worden wat betreft de aankomsten van migranten”, waarschuwt de burgemeester van de Siciliaanse havenstad Pozzallo, Luigi Ammatuna. Zijn stad is nu een nieuw doel van smokkelaar-bendes. De stad heeft bijna 20.000 inwoners en er bevindt zich een centrum voor eerste registratie van de EU. Volgens Ammatuna kwamen er sinds het begin van het jaar 7.000 mensen aan in zijn stad. Hij houdt er rekening mee dat steeds meer Syriërs, net zoals in het jaar 2014, via Italië zullen reizen.

Italië heeft vanaf het begin van dit jaar (tot 24 maart) al 14.493 migranten geteld, deelt het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome mee – 43% meer dan in dezelfde periode in 2015. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Angelino Alfano, vindt het logisch dat zijn land een uitwijkroute wordt, want “de nu gesloten Balkan-grenzen verhinderen de massale immigratiestroom vanuit Turkije en Griekenland naar Noord-Europa”, zegt hij.

Mensensmokkelaars in Idomeni maken al reclame voor overtochten naar Italië. “Ze vertelden me over aanbiedingen van de mensensmokkelaars om gezinnen in vrachtwagens en op handelsschepen naar Italië in te schepen. Per tickets zou dat tot € 5000,- kosten”, zei een verslaggeefster van de Italiaanse tv-zender RAI, Maria Cuffaro, tegenover “Die Welt”.

Albanië zou wel eens het volgende transitland kunnen worden: het ligt naast Griekenland en zijn kust is slechts 80 kilometer verwijderd van Zuid-Italië. Italië zou al met Albanië onderhandelen hoe men met een migrantenstroom zou kunnen omgaan – tot nu toe zonder concreet resultaat. Italië wil meer controles tegen mensensmokkelaars in de Adriatische Zee. Er zijn echter nog geen concrete maatregelen. “Mocht de Adria-route opengaan, dan moeten we in staat zijn met een nieuwe noodtoestand om te gaan”, zei de Italiaanse staatssecretaris voor Europese Zaken, Sandro Gozi, tegenover het dagblad “La Stampa”. De krant citeerde Italiaanse regeringskringen die dit jaar rekening houden met 120.000 tot 140.000 migranten via de Adriatische Zee.

Maar dat zijn alleen maar de Syriërs. De grootste stroom zal in het jaar 2016 vermoedelijk uit Libië komen. In Libië zouden op dit moment ongeveer 800.000 migranten wachten op geschikt weer om een overtocht te maken. De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Jean-Yves Le Drian, noemde dit aantal tijdens een persconferentie afgelopen donderdag realistisch. Van de kant van de EU bestaat nog geen plan hoe men deze situatie de baas wil worden.

“De komende maanden dreigt er een nieuwe bestorming uit Libië”, waarschuwt nu ook de CDU-Europarlementariër Elmar Brok in een gesprek met het dagblad “Rheinische Post” uit Düsseldorf. De terreurmilitie ISIS zou in Libië enkele havens veroverd hebben, aldus Brok, en zou aan de migranten geld willen verdienen.

De NAVO helpt bij de vlucht

De “vluchtelingen” en hun mensensmokkelaars worden ondersteund door de NAVO: Hoe meer EU- of NAVO-schepen jacht maken op mensensmokkelaars, des te eenvoudiger, veiliger en winstgevender wordt hun handel. Want de regelmatig met meer dan 100 migranten gevulde rubberboten hoeven niet meer op eigen kracht Lampedusa of Sicilië bereiken. Buiten de Libische zone van twaalf mijl kruisen de EU-schepen en redden de migranten uit de boten, bericht het persbureau dpa.

Volgens persberichten hebben de mensensmokkelaars in het verleden radiotelegrafisch hulp ingeroepen zodra hun boten de Libische wateren hadden verlaten. Sinds het begin van het jaar, dus in een periode met slecht weer en hoge golven in de Middellandse Zee, zijn er op deze manier al ongeveer 16.000 migranten in Italië aangekomen, grotendeels Afrikanen uit Nigeria, Gambia, Senegal of Mali, bericht de Parijse krant “Le Figaro”. Dat zin er nu al 6.000 meer dan in de vergelijkbare periode vorig jaar. In totaal kozen in het jaar 2015 ongeveer 150.000 migranten de route via Libië en de Middellandse Zee, in het jaar 2014 meer dan 170.000.

ISIS wakkert de “vluchtelingen”golf aan

Nog niet eens 400 kilometer ten zuidoosten van Sicilië zorgt ISIS ervoor dat er nieuwe “vluchtelingen”golven in beweging gebracht worden. Net zoals daarvoor in Syrië jagen de ISIS-troepen de autochtonen op de vlucht en daarmee naar Europa. In de regio van de havenstad Sirte – de thuisstad van de in het jaar 2011 vermoorde dictator Gaddafi – zouden zich al tot 6.000 ISIS-strijders hebben genesteld en daar rechtstreeks ondergeschikt zijn aan het commando van de ISIS-leiding in Syrië en Irak, schrijft de “New York Times”.

En het aantal ISIS-terroristen in Libië neemt toe: in Tripoli worden regelmatig Jihadisten opgepakt die met het vliegtuig vanuit Istanboel komen, bericht “Le Figaro”. Veel verslaggevers zien Sirte al als het nieuwe Raqqa, als nieuwe hoofdstad van ISIS.

Sirte en andere havensteden in de invloedssfeer van ISIS liggen op de bekende migrantenroute van Afrika naar Europa. Dat biedt ISIS de gelegenheid om te profiteren van de Afrikaanse volksverhuizing naar Europa. Nu zou per se verhinderd moeten worden, waarschuwt dan ook de Franse minister van Binnenlandse Zaken Le Drian, dat ISIS als mensensmokkelaars in grote stijl geld zou kunnen verdienen.

Er dreigt nog een ander gevaar: de migrantenstroom geeft ISIS eveneens de mogelijkheid om strijders te rekruteren, vertellen in “Le Figaro” militieleden uit de West-Libische havenstad Misrata. “Wanneer vrachtwagen met migranten Sirte passeren, houdt ISIS ze aan en biedt de illegalen grote bedragen als ze zich bij hem aansluiten.”

De chaos in Libië met op dit moment drie met elkaar concurrerende regeringen zal niet snel ten einde komen. Het aantal politieke spelers in het Noord-Afrikaanse land wordt steeds groter. Daarbij komt het versnelde economische verval, dat ervoor zal zorgen dat honderdduizenden Afrikanen nog sneller het land verlaten – naar Europa. De Libische olieproductie is van oorspronkelijk 1,6 miljoen barrels naar op dit moment ongeveer 350.000 barrels per dag gedaald. De valutareserves zijn bijna opgeteerd. Er zouden 500.000 Libiërs uit hun dorpen zijn verdreven, meer dan een miljoen van de zes miljoen Libiërs zouden al aan ondervoeding lijden. 2,4 miljoen mensen zijn aangewezen op internationale hulp. Dat is 35% van de bevolking van het land.

Het weekblad “The Economist” uit Londen zie Libië al als het “land”, als je dat zo nog kunt noemen, “met de in het jaar 2016 snelst krimpende economie”. Libië zou “een tweede Somalië” kunnen worden, waarschuwde een jaar geleden een Libische minister van Oliezaken – maar een Somalië direct aan de andere kant van de Middellandse Zee. Ook de Egyptische president al-Sisi spreekt van een Libisch Somalië, en hij ziet een dubbele en drievoudige migratiegolf op Europa afkomen (“Le Figaro”).

De Europeanen zullen dus snel iets moeten doen – met of zonder uitnodiging van een Libische regering, met of zonder internationaal mandaat. Hiertoe doet “Le Figaro” een voorstel: “Als het mogelijk is om de grote exodus tegen te houden door de boten van de mensensmokkelaars in de havens te vernietigen – waarom dan nog wachten?” De tijd begint echt te dringen. De lente komt – en met haar waarschijnlijk de volgende grote migratiestroom via Libië en de Middellandse Zee.

Wat ook nog interessant is aan deze ontwikkeling: de migrantenstroom naar Europa dient kennelijk met alle geweld draaiende gehouden te worden. Als de ene route dicht is – zoals nu de Balkan – wordt er snel een nieuwe – zoals nu de Noord-Afrika/Italië-route – “geopend”. Als de ene burgeroorlog (Syrië) verflauwt, wordt de andere (Libië) aangewakkerd. Als ISIS in een land zijn taak van “destabilisering en het opwekken van vluchtelingenstromen” heeft vervuld, dan trekken de strijders naar het volgende land met dezelfde opdracht. Het is echter alleen de vraag: wie profiteert hier het meest van?

gast

#1559 Nu in Breda: Blank zwemmen / alleen toegang voor Nederlanders !!

2016-04-12 06:54

http://blankzwemmen.nl/

Goed initiatief !

gast

#1560 Voor alle blinde politici (van GL, SP, CDA, D^^ en vooral VVD !)

2016-04-12 11:43

In Brussel gearresteerde Syrische terrorist Osama Krayem komt uit Zweden


De openbare aanklager in Brussel heeft bekend gemaakt dat de in Brussel vanwege de aanslagen op het vliegveld en het metrostation  gearresteerde Osama Krayem, in ons land Osama K. genoemd want je moet deze mensen immers niet onnodig provoceren, afkomstig is en woonachtig was in een migrantenwijk in de Zweedse stad Malmö.

 

Osama Krayem, (23) van oorsprong Syriër maar inmiddels dankzij het ruimhartige Zweedse asielbeleid tot Zweeds staatsburger genaturaliseerd, was woonachtig in de migrantenwijk Rosengard van de zuid Zweedse stad Malmö.  Krayem was de Zweedse politie al opgevallen wegens kleine criminaliteit maar verdween opeens van de radar. Zijn familie had pas weer contact met hem, toen hij zich vanuit Syrië waar hij zich bij de ISIS had anagesloten meldde en liet weten niet meer terug te komen.

Volgens de voorlopige onderzoeksresultaten keerde Krayem midden september 2015 met een vervalste Syrische pas onder de naam Naim-al-Hamed naar Europa terug en werd op 20 september op het Griekse eiland Leros geregistreerd. Begin oktober ontmoette hij in de Duitse stad Ulm , de andere terrorrist Salah Abdeslam  die verdacht wordt van de terreuraanslagen in Parijs.  In een huurauto reisden beiden door.

Reeds eerder zijn er verbindingen gesignaleerd tussen Belgische, Franse en in Zweden woonachtige terroristen. Naast de wijk Rosengart in Malmö is ook in de Zweedse hoofdstad Stockholm een wijk waar veel migranten wonen en de politie liever niet binnen gaat. De man die in 2010 in het centrum van Stockholm zich middels een bomgordel doodde had een Belgische identiteitskaart. Tijdens de jacht op Salah Abdeslam in Brussel werd Mohamed Belkaid doodgeschoten, een 35 jarige Algerijn, die in Zweden had gewoond. De Zweedse politie schat dat er rond de 300  uit Zweden afkomstige ‘migranten’ zich hebben aangesloten bij de ISIS. Het bovenstaande voorbeeld toont aan dat deze zonder enige moeite weer terug kunnen keren, waarmee het falen van de EU overheden als het gaat om de registratie van zg. migranten nog eens duidelijk wordt benadrukt.

Tel hierbij op de door Brussel aangekondigde visum vrijheid van 45 miljoen Oekraïners en 75 miljoen Turken, en het gaat  binnenkort een echte Multi culturele belevenis worden, zoals u zich deze in uw stoutste dromen niet kunt voorstellen. En verwacht geen veiligheid  voor zover die überhaupt bestaat, van uw overheid. Dankzij het wij zijn allen gelijk idee, maar wij een beetje meer, van onze socialistische kameraden wordt het alleen maar slechter.

Welcome to EU adventure land, waar u niet meer veilig bent !

gast

#1561 Gewoon 800 miljoen euro door de plee,...omdat het kan

2016-04-13 06:33

Asielcrisis kost COA 800 miljoen


Amsterdam - Het opvangen van vluchtelingen heeft vorig jaar 800 miljoen euro gekost. Zoveel heeft het Centraal Orgaan Asielzoekers uitgegeven aan bed, bad en brood voor de duizenden vluchtelingen die naar Nederland kwamen.

 

De dienst gaf in 2015 maar liefst 300 miljoen meer uit dan een jaar eerder. Die stijging zette pas in na de plotselinge hausse aan asielaanvragen die afgelopen zomer op gang kwam.

De plotselinge stijging van het aantal vluchtelingen dat naar Nederland kwam, zag het COA niet aankomen, schrijft de organisatie in haar jaarverslag. Nadat de Duitse bondskanselier Merkel haar beroemd geworden ‘Wir schaffen das’ uitsprak, kwam er een enorme stroom ontheemden richting West-Europa, voornamelijk op de vlucht voor de oorlog in Syrië.

Tot nu toe hield de overheid zich op de vlakte over de precieze kosten van de asielcrisis. De Telegraaf beschikt over de jaarstukken die het COA naar de accountant stuurde. Die bieden voor het eerst wat inzicht in de boekhouding.

Het COA verzorgt eten en onderdak voor mensen die zich in Nederland melden. Dat werden er vorig jaar uiteindelijk 59.000. Met man en macht schoten gemeenten in het najaar te hulp om te zorgen dat iedereen een bed had om de nacht in door te brengen.

Dat was een peperdure excercitie: voor crisisnoodopvang kregen gemeenten honderd euro per persoon per nacht om alle kosten te dekken. Maar het COA kon niet anders, want de dienst barstte uit haar voegen. In de piekmaand december sliepen gemiddeld 1700 mensen voor dit bedrag in een noodonderkomen.

Het vaste uitzendbureau van het COA draaide overuren: het personeelsbestand verdubbelde in een jaar tijd naar vierduizend fte. De nieuwe krachten werken bijna allemaal via een uitzendbureau.

De kosten van de crisisopvang vormen een donkere wolk over de besprekingen over de voorjaarsnota en de komende Miljoenennota die minister Dijsselbloem (Financiën) voert.

Meer dan 100 miljoen euro was vorig jaar nodig voor de huur van complexen waar vaak in allerijl asielzoekerscentra werden ingericht. Daarnaast zijn grote investeringen gedaan in nieuwe opvanglocaties.

Buurtbewoner

#1562 Het is weer voorjaar

2016-04-14 05:51

Hehe, gelukkig , wij dachten dat COA alleen maar loog. Nee hoor, samenstelling groep in Breda is echt niet meer donkere alleenstaande kerels. Die vallen helaas gewoon wat meer op. Niet alleen omdat ze je met een blik des doods aankijken als ze ´s-middags om 2 uur hun biertje drinken in het Valkenberg en hun sigaretje roken. Maar misschien wel omdat er zo´n 4 bij elkaar zitten op een bankjes en lekker onder de rokjes van de jonge moeders met peuters zitten te staren en ondertussen in hun eigen brabbel-taal waarschijnlijk overleggen met wie ze wat allemaal zouden willen doen. Geluukig is dit niet bedreigend en mag je dit niet roepen want dan ben je facist. Ik houd nu lekker mijn mond en voel me echt oprecht gelukkig in onze multi-culti onzin maatschappij. Die vrije middag was het meer dan waard. Ik wacht nu gewoon op de zoveelste aanranding deze zomer, zodat Depla en Van Lunteren kunnen krijsen ´het is een incident´ en ´wij slaan bruggen´. Dus beste dames, pas je maar vast aan aan de nieuwste slogan van de linkse kerk: Verkrachting duurt maar 5 minuten, discriminatie voel je een heel leven´.

 

PS en dan hebben we nu ophgeschoten jeugd die vrouwen ´s-avons een onveilig gevoel geeft. 3x afgelopen 2 weken dat men zich geintimideerd voelt. Er is niets gebeurt, maar het is een onveilig, rot gevoel, waarmee je niet naar de politie kan.

 

En d ebeheergroep,....hahahaha die lacht ons uit in het gezicht. Veel succes straks in de Gampel !

gast

#1563 Re: Het is weer voorjaar

2016-04-14 11:00

#1562: Buurtbewoner - Het is weer voorjaar 

 ies koeltoer. Gaat goed met inburgering, we zijn al bijna onder sharia-wetgeving. Hier nog ene succes-story van Van Lunteren en meneer pastoor:

 

Tientallen Syrische kindbruiden in Nederland


DEN HAAG - Tussen september 2015 en januari dit jaar zijn rond de zestig kindbruiden uit Syrië naar Nederland gekomen. Ze reisden mee met een vaak meerderjarige man. Dat meldt Corinne Dettmeijer, de Nationaal Rapporteur Mensenhandel en seksueel Geweld tegen Kinderen.

 

,,Deze meisjes bevinden zich vaak in een sociaal isolement waardoor eventueel misbruik en uitbuiting langdurig kunnen aanhouden. Het risico bestaat dat zij op lange termijn verworden tot huisslaaf of verborgen vrouw", aldus Dettmeijer.

 

KC

#1564 verraad van de media

2016-04-21 05:35

Moslims bezetten openbare gebouwen in NL. Maar u mag het niet weten.


Moslims heten ‘studenten.’ Een moskee heet een ‘stilteruimte’. Islam heet ‘diversiteit.’ Zo wordt u in de media keer op keer voor de gek gehouden wanneer dram-moslims in openbare, door de staat, en dus door u, betaalde ruimten het ‘recht’ opeisen om te bidden, en daarmee de druk verhogen op andere moslims om ook te bidden en zodoende de afgedwongen haatruimte voor de islam te vergroten in de Nederlandse samenleving.

 

Volgens Van Lunteren en Depla is dat ´bruggen slaan´. Hoe naief kan je zijn...

Bredanaar

#1565 Gevangenisdirectie stopt roof televisies in doofpot

2016-04-22 06:48

 

-azc geplunderd


Alphen aan den Rijn - Asielzoekers die een half jaar in de gevangenis van Alphen aan den Rijn zijn opgevangen, hebben het gebouw gestript. Hoewel de Dienst Justitiële Inrichtingen de diefstal in de doofpot stopt, blijkt uit interne documenten dat er wel degelijk een grootschalige roof heeft plaatsgevonden.

 

Goed ingevoerde bronnen meldden eerder aan De Telegraaf dat onder andere veel televisieschermen zouden zijn verdwenen. In de bajes van Alphen aan den Rijn werden sinds oktober 1140 vluchtelingen een half jaar gehuisvest. Inmiddels wordt de gevangenis weer gereed gemaakt voor het herbergen van 268 arrestanten. De schermen werden volgens de bronnen door de opgevangen asielzoekers verkocht.

Zowel in de periode dat de asielzoekers net gevestigd waren als tijdens hun vertrek verdwenen er kostbare spullen, zeggen de bronnen. Uit een intern document, dat bij De Telegraaf terechtkwam nadat woordvoerder Jaap Oosterveer de diefstal ontkende, blijkt dat bij het vertrek alleen al zestien televisies zijn verdwenen. De schermen waren niet, zoals normaliter wel in cellen gebeurt, vastgezet met speciale beugels.

 
Ondanks de regelmatige controle blijken er zestien tv’s te ontbreken en zijn veel natte ruimtes te smerig om schoon te maken. Overwogen wordt of hier een extern bedrijf voor moet komen”, staat in een van de documenten waar De Telegraaf de hand op heeft weten te leggen. Gevangenisdirecteur Willem Boersma was bij het overleg aanwezig en merkte op dat de diefstal en onreinheden eerder geconstateerd hadden kunnen worden en was dus op de hoogte van de feiten. Gisteren nam deze krant opnieuw contact op met DJI-woordvoerster Renske Piet, die de diefstal glashard blijft ontkennen. „Ik heb het voor je nagevraagd, maar dit beeld wordt echt in zijn geheel niet herkend.”

Daarvoor waren er ook al veel incidenten, waarbij de politie 51 keer in actie kwam. Er waren vechtpartijen en aanrandingen. Handel in drugs, alcohol en sigaretten werd eveneens geconstateerd. Ook werd er melding gemaakt van vermoedens van ronselen. Een van de bewoonsters is na een bedreiging zelfs naar een blijf-van-mijn-lijfhuis gebracht. Tot twee maal toe vonden er ook diefstallen plaats buiten het asielzoekerscentrum, bijvoorbeeld in een elektronicazaak, waarvan één keer aangifte werd gedaan. Triest dieptepunt was de zelfmoord van een asielzoeker. Daarnaast werden nog drie andere zelfmoordpogingen gerapporteerd, blijkt uit het incidentenoverzicht dat eveneens in handen is van deze krant.

Afgelopen dagen werd het plan geopperd om zogeheten ’aso-asielzoekers’ in de gevangenis van Alphen aan den Rijn op te vangen. Burgemeester Liesbeth Spies voelt daar echter niets voor.

 

Alstublieft: Hand ophouden, alles gratis krijgen en dan nog alles wat los en vast zit jatten en de ruimtes zo smerig achterlaten dat professionele schoonmaakbedrijven hun stront moeten komen opruimen. WELKOM REFUGEES !

Dat moeten wel heeeel grote bruggen worden die spindoctor Depla gaat slaan. EN Van Lunteren,..... ?? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Rinus

#1566 Update Gemeente Breda: Alles gaat perfect. U heeft een enkele rede om zich zorgen of boos te maken

2016-05-19 12:05

Jihadi opgepakt in Roosendaal. Was uitgewezen en komt met Syrisch paspoort terug via Balkanroute als asielzoker. Goed gescreend overheid ! Hij werd nb gepakt na een tip uit het buitenland ! Fijn he, zulke buren.

Oh ja, nieuwtje: De zorg kost ons 5628 euro per persoon. Waar zitten de grote stijgers:

Meer dan een kwart (€26,2 miljard) gaat naar de ziekenhuizen en specialistische zorg. Aan geneesmiddelen werd €5,4 miljard uitgegeven (+3% in vergelijking met 2014). En oh ja, er ging ook een hoop meer naar asielzoekers. Die uitgaven stegen met 50% tot een bedrag van bijna €900 miljoen. En dat brengt het totaal op €95 miljard (en dat wordt alleen maar meer), oftewel €5.628 per jaar per Nederlander (al gebruikt niet iedereen evenveel).IN Duitsland: Weer groepsaanrandingen, maar nu in Berlijn. Gaat deze keer om Turken. Hoera voor visumvrij reizen ! Binnenkort ook in Breda.doei, groetjesuw Gemeente
gast

#1567 Allemaal leugens van rechts: Asielzoekers stelen nooit en zijn liev

2016-05-26 05:28

’Zakgeld stelende asielzoeker afpakken’


Amsterdam - Het zakgeld van asielzoekers die winkeldiefstal plegen moet worden afgepakt om gedupeerde ondernemers te compenseren. Op dit moment blijven winkeliers met lege handen achter, omdat het onmogelijk is om financiële schade te innen.

Detailhandel Nederland wil dit met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) afspreken. Als iemand wordt betrapt voor winkeldiefstal vordert de stichting Afrekenen met Winkeldieven 181 euro bij de dader. Het geld gaat naar de winkelier ter compensatie van alle rompslomp. Daarnaast is er nog de gewone strafrechtelijke procedure.

,,Bij asielzoekers proberen we dat wel te innen, maar omdat deze mensen geen vaste verblijfplaats of geld hebben is dat bijna onmogelijk”, zegt Bert van Steeg, secretaris Winkelcriminaliteit.

 

Asielzoekers krijgen wekelijks zakgeld van het COA. ,,Ik wil in een gesprek kijken of die vergoeding gebruikt kan worden om ondernemers te compenseren. Iedere winkeldiefstal in Nederland moet met een sanctie bestraft worden”, aldus Van Steeg.

Groot probleem

In de gemeente Vlagtwedde (Ter Apel) is winkeldiefstal door asielzoekers een groot probleem. De politie stelt dat daders voornamelijk afkomstig zijn uit veilige landen binnen Europa; migranten die geen schijn van kans maken op een vluchtelingenstatus.

,,Negentig procent van de winkeldiefstallen wordt door bewoners van het COA gepleegd. Vier jaar geleden hebben we afspraken gemaakt over een vergoeding via Afrekenen met Winkeldieven door het inhouden van zakgeld, maar van die afspraak is niets terechtgekomen”, zegt de eigenaar van supermarkt Coop in Ter Apel. ,,Jarenlang hebben veel winkeliers geen aangifte gedaan. Het had helemaal geen zin. Nu er meer politie is gaat dat weer beter.”

 

Deze week ontstond er commotie over een bericht dat een ondernemer in Terneuzen na winkeldiefstal door asielzoekers ‘zwijggeld’ zou krijgen van het COA. ,,Een broodjeaapverhaal”, reageert een woordvoerster van het COA. ,,Er zijn geen regelingen voor ondernemers die te maken hebben met winkeldiefstal.

jantje beton

#1568 Iedereen met een mening die niet in lijn is met die van de linkse kerk is een racist

2016-05-26 11:14

Door Joost Niemöller

Het werkelijke probleem bij links is de intellectuele luiheid. Die openbaart zich door het gebrek aan maatschappelijke analyse. In plaats daarvan wordt er gescholden. Het ultieme scheldwoord van links is ‘racisme.’

Het woord ‘racist’ kent als ieder scheldwoord geen definitie. Het uitspreken ervan heeft alleen effect wanneer het met grote ernst en met de juiste timing uitgesproken wordt. Er hoort dus een ernstig gezicht bij, een grote mediadekking, en op de achtergrond een rechter die er een oordeel bij zal uitspreken. Je moet weten: Hier is iets heel ernstigs aan de hand. Dit wordt niet zomaar gezegd, maar bij hele speciale gelegenheid. En de ultieme straf ervoor is maatschappelijke uitsluiting.

Op die manier kon bijvoorbeeld Hans Janmaat voor racisme veroordeeld worden. Hij had gezegd dat hij de multiculturele ideologie wilde opheffen. En dat zou racistisch zijn. Onzin natuurlijk, maar er was in de media genoeg ernst verzameld, en Hans Janmaat was nog maar een enkeling. Janmaat werd verwijderd van de massa en kon zo een slachtoffer worden. Zodoende kon er een waarschuwend effect uitgaan van het ‘racisme’ schelden.

Maar zoiets werkt maar zolang het werkt. Wanneer er te vaak mee gehakt wordt, raakt het wapen bot.

De ultieme straf voor ‘racisme’ is nu nog maar de tijdelijke verwijdering van Facebook. Het racismegescheld in de media klinkt steeds luider en vaker. Je hoort het daardoor nauwelijks nog. De deftigheid is er vanaf.

Wie een kinderfeestje viert, is een racist.

Wie islamkritiek bedrijft, is een racist.

Iedere bakker is racist. (Behalve Turkse bakkers.)

Wie criminaliteit onder allochtonen aan de orde wil stellen, is een racist.

Wie op Wilders stemt, is een racist.

Wie geen Mohammed meer aanneemt bij zijn bedrijf (door slechte ervaringen), is een racist.

Wie geen stelende ‘asielzoekers’ is zijn buurt wil hebben, is een racist.

Wie zijn kinderen niet naar een zwarte school wil sturen, is een racist.

Wie in een blanke buurt woont, is een racist.

Wie in een dorp woont, is een racist.

Wie niet meer naar Pauw kijkt, is een racist.

Kortom; iedereen is een racist.

Alleen de allochtonen zijn vrijgesteld.

 

Tja, dan kan ‘racist’ alleen nog maar een geuzennaam worden. Er zit voor links niets anders op dan een nieuwe naam verzinnen. Iets wat nog erger klinkt. ‘Nazi’, of ‘fascist’ zijn al uitgewerkt en niet deftig genoeg meer. Het moet dus een raar en nieuw woord worden.

We wachten het rustig af. Aan nieuwe woorden geen gebrek bij link

buurman

#1569 Alle neiuwe buren in de bijstand, nou moe, wie had dat nu verwacht ???

2016-05-31 08:36

Geen stijl:

 

Het mooie van onze verzorgingsstaat is dat je helemaal niks hoeft te doen om toch overal recht op te hebben. OK, voor je pensioen moet je wat jaartjes werk achter de kolenschoppen hebben. En WW krijg je alleen als je werkloosheid impliceert dat je eerst wel werk hád. Maar bijstand is gratis. Ook voor mensen uit Eldersstan en Verweggië die hier al dan niet bij toeval zijn verzeild. Hoewel Lodewijk Asscher had gezegd dat er plek zat is op de arbeidsmarkt voor al die hooggeschoolde apothekers uit Aleppo, blijkt de statistische werkelijkheid toch weerbarstiger dan de sociaaldemocratische dagdroom. Het CBS meet en weet: "In 2015 kwamen er per saldo ruim 15 duizend bijstandsontvangers bij, van wie ruim 10 duizend geboren waren in Syrië." En ook: "Van de Syriërs die in de periode 2013-2015 in de bevolking zijn ingeschreven, ontvangt nu ongeveer drie kwart bijstand." Hee. Geen werk voor al die nieuwe arbeidskrachten? Nou moe!

ex ambtenaar

#1570 PS: (niet boos worden nu)Re: Alle neiuwe buren in de bijstand, nou moe, wie had dat nu verwacht ???

2016-06-01 07:06

#1569: buurman - Alle neiuwe buren in de bijstand, nou moe, wie had dat nu verwacht ??? 

 

PS: Het i snog veel ergger dan u denkt
Men kan als men eenmaal in een gemeente is ingeschreven kan men aanspraak maken op:

-Inrichting kosten en bijzondere bijstand tot 30.000
-School/opleiding kosten compleet gedekt.
-Huursubsidie
-Stookkosten subsidie
-Rechtsbijstand (voor als je vind dat je niet genoeg krijgt)
-Verhuiskosten
-Ziekenfonds (dus niet wat de Nederlanders hebben..nee.. alles gedekt)
-Pensioen (3 maanden genaturaliseerd en ze krijgen een vol pensioen via de svb of andere instanties betaald van...de uitkering)
-Maximaal belastbaar inkomen (in combinatie met rechtsbijstand die men allemaal aanvraagt om het maximale te kunnen teren op de NL zak)Dus ook maar iets terug betalen.. ho maar.
-Subsidie voor rijbewijs.. klinkt gek.. maar men procedeert om deze kosten gedekt te krijgen..onder het mom van "ik moet rijbewijs voor werk" ..en vervolgens geen werk..
-Kinderbijstand.. (x5)
-OV dag/week/maand/jaar kaart afhankelijk van hoever ze van het Werkplein wonen.
-Tijdelijke betaalde huisvesting.(betaald door vluchteling werken/fonds of gemeente.
-Subsidie voor het overbrengen van familie via vluchtelingen fonds.. (let op woord "vluchteling")
-Stufi voor 18+ (in combinatie met spookleerlingen/ouders die niet leven +1000 euro p/m) iaw inschrijven, Stufi vangen en nooit naar school gaan, wel herinschrijving volgend jaar, vinden de scholen niet erg want ....subsidie voor leerlingen of In-holland)
-vrijwillige verzekering (waarbij men niets betaald als men een niet belastbaar inkomen heeft)
etc etc..

Dit alles is bij haast elke "vluchteling" bekend en deze procederen er dus op los, ze belasten het zorgstelsel om afgekeurd te worden voor werk (en gaan indien nodig naar een "specialist" in het buitenland voor een complete afkeuring) dan door procederen om de keuring van de GGZ, GGD arts teniet te verklaren.. etc etc.. dit alles kost hen niets.. letterlijk niets.. want! een niet belastbaar inkomen via WWB.

In mijn tijd als ambtenaar heb ik "vluchtelingen" als cliënten gehad die binnen 3 maanden op een renteloze schuld bij de gemeente van 50.000 + zaten en die volgens ons boekje 10 euro per maand terug moesten betalen en vervolgens ..verdwenen (lees met valse documenten, dubbele identiteit, zich inschreven)

En dan heb ik ook Nederlandse cliënten gehad die niet het "slachtoffer" label hadden die letterlijk niet eens de poen kregen om een verplicht identiteitskaartje te laten maken om aanspraak te maken op een sociale woning en of WW/WWB en hierdoor verplicht meer dan 9 maanden bij centraal onthaal moesten verblijven (lees: nachtopvang voor daklozen)

iaw oh je bent Nederlander.. je hebt al die jaren netjes afgedragen voor je WW/WWB/pensioen/sociale verzekering/vrijwillige verzekering/pensioen verzekering.
nou je kan best nog wat inleveren want we moeten de "vluchtelingen" helpen.


Bij de gemeente, of het rijk, zijn ze best blij als ze eens een Nederlandse cliënt kunnen bijstaan.. Helaas kan de Nederlander nergens aanspraak op maken omdat ze alles volgens het boekje doen en omdat alles van hen geregistreerd is. (we weten alles van je.. "trust me" en anders zoeken we je op om te zien wat je in de koelkast hebt en of je nog iets van waarde in je huis hebt staan en dwingen je dat te verkopen voordat we je helpen)

Ik heb ontslag genomen vanwege o.a de rode loper en compleet "over the top" wanbeleid als het gaat om controle van identiteit en uitkering rechtsvaardigheid en voortrekkerij.(jazeker dat bestaat, een ambtenaar is ook maar een mens, en die helpen elkaar graag.....vooral als men hetzelfde geloof aanhangt..of zeg ik nu teveel)
En omdat ik ontslag nam.. heb ik geen recht op een WW uitkering! :D

Men zou bij GS eens moeten wobben naar de interne notulen van de uitkeringsinstanties en gemeente moeten opvragen.. specifiek de Case studies en verslagen van de "uitkeringspolitie" (naam kwijt) ..kan je lachen.^^

oef!

#1571 Dalai lama is Tokkie, rechts extremist, rascist

2016-06-01 17:30

Dalai lama: ’Er zijn te veel vluchtelingen’

 

FRANKFURT - Er zijn te veel immigranten in Europa en het is niet de bedoeling dat Duitsland een Arabisch land wordt. Het zijn niet de uitspraken van een rechtse Duitse politicus, maar opmerkelijk genoeg die van de dalai lama, de geestelijk leider van de Tibetaanse boeddhisten.

„Als we in het gezicht van elke individuele vluchteling kijken, in het bijzonder dat van kinderen en vrouwen, voelen we hun leed. Een mens dat het goed heeft, heeft de verantwoordelijkheid om hen te helpen,” zei de geestelijke in een interview met de Duitse krant Frankfurter Allgemeine. „Maar aan de andere kant zijn het er ondertussen te veel. Duitsland mag geen Arabisch land worden. Duitsland is Duitsland. Het zijn er zo veel dat het in de praktijk moeilijk wordt.”

„Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. „Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

 

De spiritueel leider had al langer gereserveerde opvattingen over de vluchtelingencrisis in Europa. In de zomer van 2015 had hij lovende woorden voor landen als Duitsland en Europa die hun deuren openzetten voor de asielzoekers, maar tegelijkertijd merkte hij op dat er grenzen zijn aan de mogelijkheden om duizenden extra mensen op te nemen in een land.

In 2015 kwamen meer dan een miljoen vluchtelingen Europa binnen. De overgrote meerderheid trok na een oversteek met een bootje van mensensmokkelaars door naar noordelijke landen als Duitsland en Nederland.

gast

#1572 Re: Alle neiuwe buren in de bijstand, nou moe, wie had dat nu verwacht ???

2016-06-02 05:19

#1569: buurman - Alle neiuwe buren in de bijstand, nou moe, wie had dat nu verwacht ??? 

 

 

Sociaal paradijs Zweden: Slechts 0,3% van de “asielzoekers” werkt

Van de 163.000 “asielzoekers” die Zweden de laatste tijd heeft opgenomen, werken er 494. Dat zijn 0,303%. Anders gezegd: van de 331 “asielzoekers” zijn er 330 werkloos.

De interesse om tegen betaling in Zweden te werken, is bij deze bevolkingsgroep echter blijkbaar geringer dan gering. Al sinds 2005 bestaan er economische onderzoeken waaruit blijkt dat deze bevolkingsgroep ook voor de razendsnelle stijging van de criminaliteit in Zweden verantwoordelijk is.

gast

#1573 Het komt steeds dichter bij

2016-06-06 05:29

NRC:

Wat waren IS-terroristen van plan in Düsseldorf?

Er komt steeds meer naar buiten over de verhinderde aanslag die een Duitse cel van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) in Düsseldorf wilde plegen. Niet vier, maar tien terroristen moesten dood en verderf zaaien in het oude centrum van de Duitse stad.

Donderdag werd een terreurcel van vier Syriërs opgerold.

Voor de aanslag zouden echter 10 terroristen ingezet moeten worden, meldt het Duitse weekblad Der Spiegel vrijdag. Het netwerk zou dus meer leden hebben dan aanvankelijk werd gedacht.

Hoger

De verdachte Saleh A., die in Frankrijk in de gevangenis zit, vertelde onderzoekers dat het aantal leden van de terreurcel hoger ligt dan ze dachten.

Donderdag dachten Duitse autoriteiten all everdahcten  te pakken te hebben, toen er drie werden gearresteerd. Het ging om Abd Arahmanb A., Hamza C. en Mahmood. De vierde verdachte had zich in februari al bij de politie aangegeven en zit in Frankrijk vast. Het is niet duidelijk waar de overige leden zich bevinden.

Migranten

Alle verdachten zouden vanuit Syrië via de beruchte Blakanroute de Europese Unie zijn binnengekomen. Zij hadden vanuit de top van IS goedkeuring voor hun plan.

Het plan was dat twee zelfmoordterroristen zich in het centrum van Düsseldorf met behulp van bomgordels zouden opblazen, waarna de andere leden met geweren en explosieven zo veel mogelijk slachtoffers zouden maken.

Deze terreurcel is tot nu toe de meest concrete bevestiging van wat Duitse autoriteiten al langere tijd vermoedden: dat Duitsland het volgende doelwit is van aanslagen van IS.

Twee weken geleden werd ook bekend dat het aantal jihadisten dat via de vluchtelingenroute naar Duitsland komt, veel hoger ligt dan verwacht. Het zou voor de veiligheidsdiensten ook steeds moeilijker worden om mogelijke terroristen onder de stroom migranten te identificeren. Voornamelijk omdat velen van hen geen paspoort of andere vorm van identificatie bij zich hebben....

 

En dan , heren en dames politici ? Wat als bij ons de klap komt ? Roepst u dan nog steeds dat het een rechts complot is, of dat we allemaal tokkies zijn en racisten ? EN komt Mark Rutte dan weer met zijn standaard zin dat we kalm moeten blijven, ´omdat we met meer zijn´?

 

 

gast

#1574 off topic

2016-06-06 11:55

Lokale afdeling DENK in Breda
Breda is de allereerste lokale afdeling van DENK. De partij wil in Breda meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. De mensen die de bijeenkomst bijwonen, juichen dit toe. "Breda is erg racistisch. Ik hoop dat DENK daar iets aan kan doen."

 

hahahaha, grijze wolven in schaapskleren, het kan allemaal in Breda

gast

#1575 Slapende terreurcel IS in AZC Nijmegen

2016-06-08 07:25

Zo, het zoveelste bewijs dat de dames en heren politici f*cken met onze veiligheid.