Fitnessconcepten in KLEINE GROEPEN en OP AFSPRAAK moet eerder open kunnen dan 1 september!

85B6A035-1C10-404D-A1E1-79667F36A32A.jpegpersonal training studio's, small group training studio's, crosfitboxen zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen op afspraak, kunnen afstand en hygiëne waarborgen.

ze zijn essentieel voor de gezondheid en de toekomst van gezondheid in ons kleine land!

Er moet onderscheid gemaakt worden in de regels binnen 'de sportschool' sector.

met het aankondigen van de sluiting t/m september zullen het grote deel van de PT klanten en sportschool klanten per direct het abonnement opzeggen.
voor de lokale personal training studio's die met man en macht bezig zijn weer de aandacht en kwaliteit terug te brengen in de fitnesstak zal dit funest zijn.

teken de petitie als je net als ik vind dat er opnieuw naar de regelingen binnen de fitnessector gekeken moet worden, en met name naar de verschillende constructies binnen deze sector.

Trainen in kleine groepen onder begeleiding/op afspraak moet groen licht krijgen  zolang de onderlinge afstand,hygiëne regels gehanteerd kunnen worden!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Wouter Jan Boer toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...