Fietsen in de Kapelstraat in Apeldoorn moet mogelijk blijven

De Kapelstraat in Apeldoorn is een belangrijk onderdeel van het stedelijke fietsnetwerk. Toen het stadshart in de 70-er jaren werd ingericht als voetgangersgebied is de Kapelstraat weloverwogen gehandhaafd als fietsverbinding. De verbinding is behalve als oost-west fietsverbinding ook belangrijk voor de bereikbaarheid van cultuurcentrum Coda en van de gemeentelijke fietsstalling in het vml. Kijkshop-pand. De Kapelstraat is zelfs onderdeel van het regionale fietsknooppunten-netwerk. Het huidige gemeentelijk beleid is er op gericht om de voetganger meer ruimte te geven, onder meer door het fietsen in de binnenstad beperkingen op te leggen. De gemeente wil nu ook de Kapelstraat afsluiten voor fietsverkeer. Daardoor moeten veel fietsers nogal ver omrijden. Dus zullen velen er voor kiezen om dan maar met de fiets aan de hand door de Kapelstraat te lopen. Daar wordt de situatie in die smalle straat - waar de gemeente ook nog terrasvergunningen heeft uitgegeven - zeker niet beter van. Als u ook vindt dat de Kapelstraat open moet blijven voor fietsers - teken dan de petitie.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hendrik te Paske om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...