Euthanasie Diesel

IMG-20220909-WA0006.jpgHallo allemaal,

Onze hond diesel is na een Bijtincident 17 mei in beslag genomen door de politie. Hij heeft een gedragstest moeten doorstaan en aan de hand daar van zou diesel of naar huis mogen komen, herplaatst moeten worden of hij word ingeslapen. Deze test is op 13 juni af genomen en 6 september kregen we dan de uitslag, Diesel moet worden ingeslapen. En waarom? Diesel zou een gevaar zijn voor zijn omgeving, zou niet goed reageren op kinderen. Dit is natuurlijk allemaal grote onzin! Diesel was altijd goed voor iedereen, de meest liefste hond die er kan zijn. Alleen had diesel het niet op kleine hondjes. Tijdens dit bijt incident is de eigenaar van het hondje dat gebeten is het topje van de vinger kwijt geraakt.  Dit doordat zij haar hand in onze hond Diesel zijn bek deed om zijn kaken los te krijgen wat onmogelijk is want die staan in z'n geval op slot.

Wij zijn het absoluut niet eens met deze uitspraak en wij hopen dat velen met ons precies het zelfde er over denken.

Wij willen⁹ jullie alsjeblieft vragen om deze petitie te ondertekenen, met zo veel mogelijk handtekeningen hopen wij het leven van Diesel te kunnen redden.

Uit het diepst van ons hart willen wij iedereen die een handtekening achterlaat alvast enorm bedanken.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik René glas om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...