Europese en Nederlandse grenzen moeten dicht voor vluchtelingen

Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft vernomen, heeft Europa en dus ook Nederland te maken met een alsmaar groter wordende toestroom van vluchtelingen. Hieronder bevinden zich ongetwijfeld vele economische vluchtelingen en wellicht zelfs jihadisten die zelfs zonder paspoort of andere vorm van identificatie worden toegelaten tot Europa en de asielprocedure in Nederland. Op kosten van de Nederlandse belastingbetaler kunnen zij o.a. gebruik maken van advocaten, staan ze op een urgentielijst van sociale huurwoningen, kunnen ze gebruik maken van onze gezondheidszorg, en ontvangen ze daarnaast leefgeld en OV chipkaarten. M.a.w. Nederlanders worden in vele opzichten gediscrimineerd t.o.v. asielmigranten.

Samen kunnen we wellicht dit beleid nog een halt toeroepen. De Europese en dus ook Nederlandse grenzen moeten dicht voor vluchtelingen! Vindt u ook dat de overheid naar de stem van het volk moet luisteren? Onderteken dan deze petitie.

 
Het is verschrikkelijk dat zoveel vluchtelingen op zee sterven, maar waarom wordt dit probleem niet bij de bron aangepakt? Aanpak mensensmokkelaars, veilige opvangkampen in eigen regio, tegenhouden en terugslepen van bootjes naar land van herkomst, voorlichting op tv en radio waarin aan deze mensen kenbaar wordt gemaakt dat zij geen kans maken op een toekomst/verblijfsvergunning in Europa (naar Australisch voorbeeld). 
Waarom worden momenteel na redding deze mensen aan Europese wal gebracht en niet gelijk veilig teruggebracht? Het lijkt wel of al die mensenrechtenorganisaties hier een dikke vinger in de pap hebben. Hoe is het bijv. mogelijk dat zelfs vluchtelingen zonder enige papieren (paspoort/id/geboorteakte) worden toegelaten tot de EU, uberhaupt een asielprocedure met behulp van dure advocaten kunnen opstarten en tijd rekken op kosten van de Nederlandse belastingbetaler, gezondheidszorg krijgen aangeboden zonder premie te hoeven betalen, urgentie krijgen voor sociale huurwoningen, gratis OV kaarten krijgen aangeboden, zelfs extra leefgeld. Hoezo aanzuigende werking? Nederlandse burgers voelen zich niet alleen gediscrimineerd, ze worden het daadwerkelijk. Of kunt u het billijken dat tegen Nederlanders die al 8 jaar op een wachtlijst staan voor een sociale huurwoning wordt gezegd "sorry, u moet nog maar wat jaren langer wachten, want ja, vluchtelingen die moeten binnen 3 maanden gehuisvest worden". Dat is de omgekeerde wereld!  

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Hans toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...