eSIM in Nederland

Nu T-Mobile de eSIM geintroduceerd heeft, is het nu tijd om door te pakken. Uiteraard moeten de overige providers T-Mobile volgen en ook de eSIM introduceren want we leven  in een tijd dat het volgens mij normaal is om innovaties door te voeren en te introduceren. 

Ik ga deze petitie, die gericht was op het introduceren van de eSIM aanpassen en ga als hoofddoel het introduceren van de Apple Watch 4G gebruiken. Ik vind nu T-Mobile na een jaar van het aanmaken van deze petitie en het introduceren van de eSIM nu ook door moet pakken en de technologie moet gaan uitbreiden voor de Apple Watch 4G. 

Velen zullen uiteraard met tegenargumenten komen dat er geen markt is voor de Apple Watch of een andere smartwatch met of zonder 4G. Integendeel juist, de Apple Watch is het meest verkochte horloge ooit en is enorm succesvol. Hij vermakkelijkt je leven maar verreikt het ook, de Apple Watch zorgt er namelijk voor dat er betere onderzoeken gedaan kunnen worden naar onder andere hartafwijkingen, gehoorproblemen en vrouwengezondheid. Volgens mij is dit dus een enorm goede sleutel naar een nog gezondere en veiligere wereld. 

Zodra de provider, in dit geval dus T-Mobile omdat deze recent de eSIM geintroduceerd heeft, de Apple Watch zal gaan aanbieden in hun shop en hier de abonnmenten met contracten zal gaan introduceren weet ik 100% zeker dat de markt van de smartwatch explosief zal gaan groeien. Veel mensen hebben het er namelijk niet voor over om in één keer een groot bedrag uit te geven aan een smartwatch. Het zelfde zien we bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon, hier zijn al jaren mooie abonnementen met contracten voor die het mogelijk maakt dat iedereen de kans krijgt om een mobiele telefoon aan te schaffen. Uiteraard zijn er mensen die het prima vinden om een telefoon los aan te schaffen en de volle pond gelijk af te rekenen maar dit zijn keuzes die iedereen verschillend zal maken. Met de Apple Watch is deze keuze nu enorm beperkt omdat Nederland geen provider heeft die de Apple Watch 4G ondersteund worden deze modellen hier gewoon niet verkocht. Geef de consument de keuze, dat is toch heel normaal?

Wat ik ermee probeer te zeggen is dat T-Mobile hier een kans moet grijpen om marktleider te worden in Nederland die sowieso nu als eerste provider de eSIM geintroduceerd heeft ook meteen de Apple Watch erbij moet pakken. Komop 'Raad van bestuur' van T-Mobile, pak nu dan eindelijk eens goed door. We hebben nu bijna bij elke Nederlandse bank Apple Pay waar we overigens 5 jaar op hebben moeten wachten, iets wat ook absurt is. En het zou nu erg prettig zijn dat de eSIM technologie nu volledig geintroduceerd zal worden en ook voor de Apple Watch.

Sinds ING Apple Pay geintroduceerd heeft is er een explosieve groei geweest van klanten die naar ING zijn gegaan. Het zelfde zal gebeuren als T-Mobile de Apple Watches zal gaan aanbieden en ook de 4G versie zal ondersteunen, dit heeft alleen maar een positief effect. Apple Pay zal erg groot worden en het betalen met Apple Pay is een enorm groot succes en erg handig en gemakkelijk. Dit zal alleen maar toeganlijker worden als de Apple Watch ook ondersteuning krijgt.

Uiteraard vind ik dat de overige providers nu de technologie moeten aanbieden en moeten gaan ondersteunen, de tijd is er rijp voor en mensen hebben er ook behoefte aan.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Teun om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...