Entreeprijs Efteling baseren op inkomen, zodat iedereen zich welkom kan voelen

Het motto van de Efteling:

'Iedereen moet zich welkom voelen'

Uitgesproken na het sluiten van de attractie 'Monsieur Cannibale', door het aannemen van een petitie ondertekend door 1500 personen.

Iedereen moet zich welkom voelen, zo dus ook mensen die wat minder te besteden hebben.

Door de entreeprijs te verlagen naar 5 euro voor mensen die onder modaal inkomen verdienen (36.500 euro bruto per jaar), maakt de Efteling hun park toegankelijk voor iedereen, zodat ook echt iedereen zich welkom kan voelen.

Het aantonen van het bruto jaarsalaris wordt gedaan aan de kassa door het tonen van je inkomensverklaring. Deze is op te vragen via 'Mijn belastingdienst' 

Bij bewijs minder te verdienen dan modaal inkomen (36.500 euro bruto per jaar) wordt de entreeprijs verlaagd naar 5 euro per persoon voor het gehele gezin.

Met het aannemen van deze petitie door de Efteling maakt zij haar uitspraak waar, zodat ook echt iedereen zich welkom kan voelen.

Door het onderteken van deze petitie steunt u de mensen die wat minder te besteden hebben, zodat ook voor hun de Efteling toegankelijk wordt.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bram Janssens om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...