Een rust / realisatie kamer op Avans. Van studenten voor studenten.

Wij zijn Caitlin, Shannon, Timothy en Sarah. Mijn studio en ik hebben samen een rust / realisatie ruimte gecreëerd op het AKV st Joost Breda. Dit als tegen reactie dat de leerlingen van onze school al een paar maanden niet terecht kunnen met hun problemen. Wij hebben geen plek om ons ei kwijt te kunnen of even tot onszelf te komen.


Rondom de school zijn er in de bosjes stoelen te vinden als noodoplossing. Dit kan niet en hoort ook niet!

De ruimte is van studenten voor studenten, maar mag natuurlijk ook gebruikt worden door personeel. 

In lokaal BB103 bevindt zich de rust / realisatie ruimte en wij nodigen jullie uit om hier een keer langs te komen, wanneer je een moment tot jezelf of met iemand anders nodig hebt.

20211020_094846.jpg

Teken de petitie om deze ruimte te behouden zodat iedereen een plek heeft om naar toe te kunnen. Mental health boven alles. 

Groetjes,

Shannon, Caitlin, Timothy en Sarah
Minor arts and humanity


Shannon, Caitlin, Timothy en Sarah    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Shannon, Caitlin, Timothy en Sarah om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...