EEN LINKSE VUIST TEGEN CONNER ROUSSEAU EN ZIJN ONMIDDELLIJKE AFTREDEN.

Als links activist die bijna dagelijks op de barricaden staat om elke vorm van racisme en discriminatie te bestrijden wil ik met deze petitie een oproep doen aan alle medestanders in deze strijd

Wij maken 1 vuist tegen elke vorm van racisme in linkse kringen. Een partijvoorzitter van een zelfverklaarde linksgeoriënteerde partij die zich racistisch en seksistisch uitlaat moet aftreden. Wij kunnen en mogen dit niet accepteren. Genoeg gedoogd..weg met racisten die het linkse debat overrulen.

De strijd tegen extreemrechts kan dergelijke ranzige hatespeech missen.  In de aanloop van de verkiezingen moeten we de linkse antiracistische krachten bundelen en een sterk signaal geven dat we dit niet pikken. Van niemand ! Nooit!!

Laat je figuurlijke vuisten zien en je stem horen en ondertekenen deze petitie tegen elke vorm van verdeeldheid en hatespeech in het (linkse) politieke debat!!

NO PASARAN!!!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Petra Denier om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...