Duidelijkheid omtrent de tentamenweek

Namens alle leerlingen in jaar 1 verzoeken wij het RWA duidelijkheid te geven over de toetsweek en uitstel van de start van blok 4.

Doordat er geen duidelijke communicatie plaatsvindt verkeren wij als jaarlaag in onzekerheid over onze tentamens en les.
Nadat de tentamenweek verschoven was zijn wij er vanuit gegaan dat dit ook voor blok 4 zou gelden, na een mailtjes die wij vandaag ontvangen hebben blijkt dit toch niet zo te zien; de lessen gaan door met de tentamens er om heen gebouwd. Dit zal allerlei negatieve effecten hebben op onze prestaties voor de tentamens. Vervolgens is het ook voor Bob Crezee niet duidelijk of de lessen wel of niet doorgaan.

Namens jaarlaag 1 is de maat nu vol. Wij verzoeken zo snel mogelijk duidelijke berichtgeving omtrent de tentamens en de rest van het jaar te ontvangen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jesse Bakker toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...