Doorgetrokken Julianastraat Veldhoven veilig dus max. 30 Km/uur

De gemeente Veldhoven heeft het plan om de Peter Zuidlaan te verbinden met de Julianastraat om zo de verkeersdrukte op de Kruisstraat in Zeelst te verminderen.

Wanneer dit gebeurt zal het onverantwoord druk worden op de Julianastraat in Veldhoven. Daar deze beslissing niet meer terug te draaien is wil ik graag deze petitie gebruiken om de Julianastraat veilig te houden met o.a. de volgende maatregelen.

- Max. 30 km/uur

- veiligheidsvoorzieningen t.b.v. de bewoners aan de Julianastraat zodat zij veilig op de Julianastraat kunnen komen vanaf hun perceel.

- veiligheidsvoorzieningen t.b.v. de gebruikers van het veld gelegen tussen de Julianastraat en de Beatrixstraat. (bijv. schoolkinderen die daar sporten, etc, etc)

- voorzieningen om de verhoogde geluidsoverlast en uitstoot van schadelijke stoffen voor de bewoners aan de Julianastraat, Beatrixstraat en verder omliggende straten te verminderen. 
Zonder_titel14_20220609162334.png

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Frank de Groot om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )