Sluit het Zuiden niet uit van de Warmste Week

 De VRT heeft het startschot gegeven voor de Warmste Week 2022.

Voor dit jaar werd gekozen voor het thema ‘kansarmoede’.

Wij juichen toe dat de VRT zich andermaal toont als een warme en geëngageerde openbare omroep.

Wij begrijpen evenwel niet dat enkel projecten die uitgevoerd worden in Vlaanderen en Brussel in aanmerking komen voor ondersteuning door de Warmste Week.

Honderden vzw’s en projecten, en duizenden vrijwilligers in Vlaanderen en Brussel  die zich inzetten voor kansarmen in het Zuiden worden door de VRT en de Warmste Week  uitgesloten

 

ook_in_het_zuiden.png

 

De ondertekenaars vragen met aandrang dat de VRT deze beslissing zou herzien en kansarmoedeprojecten in het Zuiden niet uitsluit van de Warmste Week.


Mark Desmaele, vzw TDSO (actief in Cambodija)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Mark Desmaele, vzw TDSO (actief in Cambodija) om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )