De zon op Rotterdam Zuid

In 2016 ruilde ik mijn werkplek in van Crooswijk naar Rotterdam-Zuid.
Het was even wennen, maar na 3 jaar wil ik echt nooit meer weg.
Rotterdam-Zuid is groot en divers.
Er zijn ongelooflijk veel bewoners, ondernemers, instellingen, scholen, projecten, welzijnspartijen, stichtigen, bedrijven, sportclubs, cultuur etc. die prachtige initiatieven, projecten en zaken opzetten.
De Gemeente Rotterdam ontwikkelt en initieert zelf ook veel op Zuid.
Allemaal lekker bezig dus.
Maar als ik Rijnmond Nieuws volg zijn er op zuid voornamelijkl schiet- of steekpartijen, bendes en overvallen. Wat jammer dat 'Rotterdam-Zuid' dagelijks op deze manier in het nieuws komt. Terwijl er zoveel mensen met veel plezier wonen en werken, die zich niet herkennen in dat beeld over Zuid .
Ik wil graag dat er evenwicht komt in de nieuwsberichten over zuid. Tegenover 1 negatief bericht staan er zeker 3 positieve.
Zullen we samen Rotterdam zuid weer in de zon zetten?
Teken de petitie en deel deze met iedereen die Zuid een warm hart toedraagt, ook als u in Noord woont.  Laten we Rijnmond Nieuws mee krijgen. Volle kracht vooruit voor Zuid.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Antoinette Akkerman toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...