Corona ziekenhuis

IMG_20211129_2238063.jpg

Ik zou eindelijk eens een oplossing willen zien van de regering voor de zorg. Maar helaas, die komt maar steeds niet. 

Na 22 maanden (!) is er nog steeds geen oplossing gekomen voor de druk op de zorg.

Het enige wat we horen is dat operaties worden uitgesteld omdat er geen ruimte is wegens Corona. 

Maar eigenlijk is dit probleem makkelijk en simpel op te lossen door een Corona ziekenhuis beschikbaar te stellen, zodat in de andere ziekenhuizen de normale zorg gewoon door kan gaan. Iedereen heeft recht op operatie of behandelingen. 

Als er een Corona-ziekenhuis komt kunnen hier alleen maar Corona patiënten terecht en de zorg kan hierop worden ingesteld. Goed opgeleid personeel dat prima zorg en goede na-zorg verleent aan deze patiënten. Er hoeven geen nieuwe ziekenhuizen gebouwd te worden er staan genoeg ziekenhuizen leeg. 

We moeten vooruit kijken en niet stil staan bij wat we de laatste 22 maanden hebben gedaan. 

Als de regering niet met oplossingen komt dan moeten we als volk maar met de oplossingen komen aandragen. 

Iedereen heeft recht op de zorg die nodig is.

Ik wil met deze handtekening naar de tweede kamer gaan. Want ik persoonlijk ben er helemaal klaar mee dat er niks gebeurd.

De zorg moet gewoon weer zorg zijn zodat voor iedereen de druk minder wordt en deze fantastische mensen weer met plezier naar hun werk kunnen gaan. Ik weet niet of we het voor elkaar kunnen krijgen, maar er moet iets gebeuren.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Steffie Streel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...