Aanpassing reglement containerpark Oudenaarde

Op 23 december 2011 besliste de Vlaamse overheid om gemeentelijke containerparken verplicht betalend te maken voor verschillende afvalfracties. Welk betalingssysteem ze daarvoor hanteren kunnen gemeenten zelf beslissen.

Het Oudenaardse systeem bevat op zijn minst een paar absurditeiten. Stop je je afval in een gewone gezinswagen, dan betaal je daarvoor 5 euro. Laad je identiek hetzelfde afval op een kar, dan betaal je 10 euro. Trek je diezelfde kar met een grote lege auto dan betaal je zelfs 20 euro.


Vind jij deze regel ook compleet unfair en absurd?

 

Teken hier de petitie voor een aanpassing van het reglement op het containerpark zodat je niet moet betalen voor een lege auto en, zoals dit gezin, je kar zelf moet trekken om absurde kosten te vermijden!" 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Groen Oudenaarde toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...