Club HOME in Noordwijk moet weer open!

Op dinsdag 6 augustus jl. werd Club HOME in Noordwijk getroffen door een explosief incident. Dit incident heeft er toe geleid dat de burgemeester Club HOME twee weken gesloten heeft. Een harde maatregel, maar die voor alle betrokken acceptabel was gezien de ernst van de zaak. Echter, op 20 augustus besloot de burgemeester de sluiting te verlengen met 4 weken.
 
Eigenaar Robert Ruigrok heeft de gemeente laten weten alle nodige maatregelen te willen nemen om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen. Hij kreeg hierbij steun uit verschillende hoeken, waaronder collega-horecaondernemers en de Koninklijke Horeca Nederland. Desalniettemin was dit voor de burgemeester van Noordwijk onvoldoende reden haar besluit te heroverwegen.

Club HOME is sinds de opening een van de smaakmakers op de Grent voor zowel jongeren als volwassenen. Een sluiting van 4 weken heeft dan ook voor de Grent een negatief en daarmee niet wenselijk effect.

Met het ondertekenen van deze petitie laat u weten dat u het niet eens bent met het besluit van de burgemeester de sluiting van Club HOME met 4 weken te verlengen. Wij danken u voor uw steun.

BELANGRIJK! Nadat u uw gegevens heeft achtergelaten, ontvangt u een e-mail van petities.com met het verzoek uw 'ondertekening' te bevestigen. Doet u dit niet, dan telt uw handtekening niet mee. Let op: deze e-mail kan bij uw ongewenste mail terechtkomen. 


Hans Donker (Hans Haarstudio)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hans Donker (Hans Haarstudio) om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...