Clientgerichte therapie moet blijven

Beste medestudenten,

Er gaan geruchten dat na het ingaan van het pensioen van Mia Leijssen (hoogleraar Psychologie KU Leuven) de cursus Clientgerichte Therapie zal gaan verdwijnen uit het cursusaanbod van de klinische masteropleiding Psychologie te KU Leuven. De universiteit heeft tot nu toe nog geen vacature uitgeschreven om iemand anders aan te stellen om de cursus over te nemen. Naar mijn idee zou het zonde zijn als deze cursus uit het cursusaanbod zal verdwijnen. Het gevaar bestaat anders dat er een meer eenzijdig cursusaanbod over zal blijven. Om te inventariseren hoeveel studenten het hiermee eens zijn, vraag ik je om deze petitie te ondertekenen als je ook wilt dat toekomstige studenten de mogelijkheid zouden moeten krijgen om deze cursus te kunnen blijven volgen. 

Alvast bedankt! Delen mag :)!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Anne toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...