CELBLOK H MOET TERUG !!!!

De fans van de SBS6-serie Celblok H zijn een petitie gestart . SBS6 maakte 3 jaar geleden bekend te gaan stoppen met Celblok H en vele kijkers en fans zijn teleurgesteld in het besluit van de zender.

Fans hebben daarop besloten een petitie te gaan starten 

Via een Facebook pagina kunnen fans van de serie de petitie tekenen.

Celblok H-actrice Barbara Pouwels en Christine van stralen hebben gereageerd en gedeeld op hun Facebook pagina. Op hoop voor seizoen 5

“Volgens mij is die petitie al gestart door een aantal die-hard-fans. Ik vind het heel tof dat ze 2 de keer proberen om hun favoriete serie terug te halen. 

Fans vragen zich steeds af waarom er geen seizoen 5 komt ...laten we hopen dat ze voor de tweede keer wel lukt. Om SBS6 over te halen of een andere Tv Zender.Screenshot_20200923-004717_Gallery3.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Marie De Winter toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...